Egy Junior programozó milyen feladatokat kap?
Figyelt kérdés
Milyen komplexitású feladatokat kap egy junior? Pl csak 1-1 függvény megírása? Vagy egész komponensek elkészítése?2021. febr. 26. 18:02
1/7 anonim válasza:
Én junior vagyok, és elég sok komponenst kaptam meg.
Bár megírnom egyet sem kell egyelőre, de az én felelősségem a karbantartás, és ha valami hiba akad...
2/7 anonim válasza:
Én amikor juniorként kezdtem, akkor tananyagot kaptam. Videókat, könyveket, jegyzeteket, belső doksikat stb. Olyan fél évig tanulni kellett...
3/7 anonim válasza:
Ez nagyban cég és projectfüggő.
4/7 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, mert egy frissen induló projektre kerestek embert. Volt ott egy szenior, aki folyamatosan tervezett, és kiadta a feladatokat. Kaptam egy kis részt, elmondta, hogy annak a komponensnek (eleinte max 1-2 osztályból állt) mi lenne a feladata, mit várunk el tőle, hova kellene beilleszteni a kódba. Innentől kezdve szabad kezet kaptam, hogy hány osztállyal és hogyan valósítom meg. A végén leellenőrizte, majd visszadobta értékelve, hogy min kellene változtatni. Közben folyamatos kapcsolattartás, hogy hogy haladok, kell-e segítség, stb.
6/7 anonim válasza:
Nem ide bocsi.
Junior milyen feladatot kap...
Betanítjuk egy feladatra, amit végre kell hajtani. Majd másnak megmutatni ugyan azt.
Ez lehet egy teljes értékű program megírása részfeladatokkal. De lehet hibajavítás. Code review. Bármi.
7/7 anonim válasza:
Ugyan azt csinálja, csak másik 2-3 ember segítségével és sokkal több idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!