Az ilyen 6-12 hónapos intenzív képzések mennyire jók?
Figyelt kérdés
Mérnökinfo karon vagyok egyetemen, viszont herotom van már a sok töltelék tárgytól. Olyanokat tanulok, amit soha a büdös életben nem fogok használni miután szakosodtam, de mégis lenyomják a torkomon és elveszik minden motivációmat a szakma iránt..
Ráadásul az online oktatás miatt egyes tárgyakat le se adnak rendesen..
"Olyanokat tanulok, amit soha a büdös életben nem fogok használni miután szakosodtam, "
Alapítasz egy saját egyetemet és ott majd te szabhatod meg a tananyagot.
2021. febr. 22. 13:41
2/29 anonim válasza:
Van pár haverom aki lediplomázott mérnökinfón. Mind meg bánta, mivel megcsinálsz egy ilyen képzést, és ugyan azt fogod csinálni, mint aki lediplomázott ugyan annyi pénzért.
2021. febr. 22. 13:43
3/29 anonim válasza:
Persze, ugyanazt csinálják. Megnézem én, hogy mikor fog egy tanfolyamos bármilyen hardvert programozni. És tisztes távolságot tartok majd attól a géptől.
2021. febr. 22. 14:02
4/29 A kérdező kommentje:
olyan tárgyakra gondolok, mint a villamosságtan, makroökonómia, mikroökonómia,fizika, elektronika(legalábbis ebben a formában, ahogy oktatják, hányinger az egész)..
Diszkrét matematikából, analízisből, szoftverfejlesztéses tárgyakból meg mind jeles vagyok, érdekel is amit tanulok, de a fent említett tárgyaktól kiráz a hideg..
2021. febr. 22. 14:24
5/29 anonim válasza:
3 - nézzed. Menj el, vegyenek fel, és majd mikor diplomásként egy papír nélküli lesz a medior / seniorod, akkor meg csak dadogsz.
2021. febr. 22. 14:49
6/29 anonim válasza:
Én is mérnökinfon végeztem. Semmit se ér, maximum annyi, hogy van papírom és az önéletrajz 1 sorral bővül, de másra nem jó. Sajnos nem tanítanak semmi hasznosat. Teli van elavult, használhatatlan dolgokkal - de a bootcampek se jobbak. Majd a munkahelyen megtanulod.
2021. febr. 22. 15:05
7/29 anonim válasza:
A 6 hetes szakmai gyakorlat alatt sokkal többet tanultam, mint addig a 3 évig, ez elég sokat elmond a magyar oktatásról.
2021. febr. 22. 15:06
8/29 anonim válasza:
6 - azért nem mindegyik suli elavult: OE - NIK pl kiváló, és rendkívül gyorsan képes követni az innovációt. BME nagyon elméleti, azokról amiket onnan hallottam nekem inkább úgy jött le, hogy ott "zseniket" nevelnek.
A többi iskoláról nem sokat tudok, de nagyon sokszor hallottam azt, hogy specifikusan BME-n végzett embert keresnek. Ha máshol végeztél olyan mintha diplomád se lenne. Viszont ez elég ritka, és egyáltalán nem elvárás a diploma, csak a munkatapasztalat.
2021. febr. 22. 15:16
9/29 anonim válasza:
Lehet hogy inkább programtervező informatikus szakra kellett volna menned mérnökinformatikus helyett.
2021. febr. 22. 15:22
10/29 anonim válasza:
Drága ötöske, ha szerinted bármilyen beágyazott, hát még biztonságkritikus rendszer közelébe odaengednek egy bootcampes embert, akkor te vagy trollkodsz, vagy reklámozod a tanfolyamokat, vagy hülye vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!