Ezt egyszerűbben meg lehet oldani c++-ban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, igen, megint én.. :')
Na szóval, működik a "menü", csak szerintem nagyon túlbonyolítottam. Feltétlenül kell ehhez a 3 while loop? Mert amig a 2 while-t nem raktam be egy nagy while loopba, addig bizonyos inputoknál nem azt kaptam amit szerettem volna.
2021. febr. 12. 17:26
21/24 A kérdező kommentje:
UPDATE #2: mostmar a nyertesSzam is valtozik, annak fuggvenyeben hogy eltalalod-e (-= 1) vagy nem talalod el (+= 1)
2021. febr. 13. 10:05
22/24 A kérdező kommentje:
Letoltottem a VS Communityt, de azt irja, h Lejart a 30 napos szerzodesem, es jelentkezzek be. de nekem nincsen mikrószoft fiokom--- es ezen kivul meg annyit ir: Exit Visual Studio. Es masra nem is lehet ranyomni
2021. febr. 13. 10:42
23/24 anonim válasza:
Hát csinálj fiókot. :) A community verzió igyenes.
24/24 A kérdező kommentje:
Amit sulihoz adtak, hogy jelentkezzel be vele az officeba, az jo?
2021. febr. 13. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!