Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet feltölteni egy...

Hogyan lehet feltölteni egy játékot Google playre?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Kedves Vivien. Nyomd meg az upload gombot. Aztán irány az ágy, az óvodák ugyanis nem zártak be, a szüleid pedig dolgoznak.
2021. febr. 7. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elöbb valami csávónak mondtad h "Töltsd fel a Google Playre" aztán valaki felvilágosított hogy nem lehet, erre most megkérdezed? Wat
2021. febr. 7. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen
2021. febr. 7. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy keződik a történet, hogy ki kell köhögni 25 USD-t.
2021. febr. 7. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Fejlesztővé kell válnod hozzá! Van egy egyszeri díja, amit ha befizetsz onnantól tölthetsz fel alkalmazást!

Ha írsz akkor segítek!

2021. febr. 7. 22:36
 6/9 A kérdező kommentje:
25 dollár sok nekem. Csak egy 2d pixeles rövid játékot akartam kezdésnek feltölteni de így már nem. Mikor fogok dolgozni talán meg veszem de addig is gyakorlok programozni, ha meg nem megy akkor hagyom.
2021. febr. 7. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Én kiváncsi lennék arra a játékra! Én is fejlesztő vagyok, bár én főleg asztali gépre csinálok komolyabb 3D FPS játékokat.

A tudásszintedet is fel tudnám mérni legalább programozás terén.

2021. febr. 7. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
25 dollár az 7500 Ft, egy pendrive ára... fogadjunk ennél többet elköltesz havonta baromságokra.
2021. febr. 7. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszeri költség van 25USD ahogy írták és utána akármennyi cuccot is felrakhatsz. Fájlméret limit van de GB méretű szóval hacsak nem gépes játékot akarsz felrakni akkor fel tudod.
2021. febr. 12. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!