Valaki kijavítaná a kódomat? HTML+CSS
Figyelt kérdés
Innét letölthető:
A problémám a következő:
1. A Header kép illetve a Footer kép ráúszik a Body képre.
2. A Header valamiért nem látszik jól (bal oldalt hiányzik egy része) mindegyiket megjelöltem fekete vonallal a szélét. A footernál jól látszik a fekete vonal de a headernél levág belőle pedig mind a kettő 1000px hosszú.
2021. febr. 1. 17:41
11/18 anonim válasza:
Nagyon jól mondja az előző .. vagy ha azt mondják, hogy ezt meg ezt meg azt átkéne csinálni, mert nem jó. Ha kódoltad volna lehet 2 sort kéne átírni, így meg lehet cserélheted az egészet, és kezdheted előről a Photoshopba. Az egy dolog, hogy a Photoshophoz értessz, de ha az nem arra van akkor nem arra van. Ha mondjuk én kenem vágom az Omron PLC-ket, de a feladatra Siemens megoldás kell, ammihez kevésbé értek, akkor bizony neki ülök és tanulok.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom így jelenleg, persze akadhat nehézség, de már fejbe összeraktam az egészet. Igazándiból, ha egy responsive weboldalra lenne szükségem akkor letöltenék egy sablont és átírnám, viszont ez a project amin jelenleg dolgozom ez más. Viszont köszönöm a segítséged.
2021. febr. 1. 20:51
13/18 anonim válasza:
Talán kezdésnek <button> tagre nézz rá W3Schools-on aztán CSS-sel írj hozzá designt.
14/18 A kérdező kommentje:
Felesleges a <button>, mivel a projectemnél csak hátrány lenne nem előny.
2021. febr. 3. 18:23
15/18 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nagyon csúnyán néz így ki szerintem.
16/18 A kérdező kommentje:
Tényleg csúnyán nézett ki. Összeraktam a headert a bodyt és a footert egy képbe így nem csúszik szét. Viszont a projectem szempontjából jól fog működni.
2021. febr. 3. 18:58
18/18 A kérdező kommentje:
De jól fog, már kipróbáltam, nem lesz modern, viszont a célnak tökéletes lesz. Köszönöm a segítséget még egyszer.
2021. febr. 3. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!