Szakdolgozathoz mobil applikáció ötletek? Mit érdemes csinálni?
Elsőnek egy chat-elős mobilapp kezdett el izgatni (félig meg is csináltam), de azt kaptam a fejemhez, hogy minek, már van olyan. Majd kibővítettem, hogy csinálhatnék egy kis social média féle money saving-app-ot, amiben követheted a költekezéseidet stb, plusz lenne benne chat funkció, aminek a témája az, hogy másokkal beszélgethess spórolási/befektetési tippekről stb.
Majd jött a kritika megint, hogy nem illik a két téma egymáshoz, inkább egy dologra fókuszáljak, maradjon egy téma a fő scope..
Most ott tartok, hogy 1-2 héten belül be kell adni a témánkat és totál elveszettnek érzem magam, mindentől elvették a kedvem, valamelyik előadó mindig beleköt az ötletembe. Az 5. ötletem vetem el egyébként.
Tudtok ajánlani olyan ötleteket, amik kratívnak számítanak, és lehet az ötlettel játszadozni?
Egyébként az esetek 90%-ában mindenki valami weboldalt vagy webappot csinál valamilyen adományozási témában, én a kotlin mobilappal kicsit kitűnök, lehet ezért is kifogásolnak mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!