Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Létezik olyan programozási...

Létezik olyan programozási módszer, amely egy weboldalon lévő információkhoz rendel számokat, és azokkal a számokkal végez bizonyos műveleteket?

Figyelt kérdés
Ennek a programozásnak mi a neve? És ilyen programot ki készít? És mennyibe kerülhet? Illetve hogy keressek erre személyt?

2021. jan. 26. 01:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ehhez nem kell web scraping.

Viszont ezt a műveletet kétszer szeretném véghez vinni.

Mert ugye amit az előbb leírtam, az csak az egyik csapatot jellemzi, a másikról itt még szó sem esett.

2021. jan. 26. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ehhez nem kell web scraping."

Mint a #1-es hozzászólásomban írtam: "a weboldalról való információgyűjtéshez" kell, ha automatizálni akarod: egy füst alatt összegyűjteni az adatokat a weboldal(ak)ról, majd a programban kiértékelni.

2021. jan. 26. 23:49
 13/15 A kérdező kommentje:

De ha én nézem az oldalról és saját kézzel ütöm be a szükséges számokat, akkor is?

Pl. azt írja az oldal, hogy a csapat nyert, én ezt saját magam feljegyzem úgy, hogy a bemenetbe leírok egy 3-mast a megfelelő sorba, helyre.

2021. jan. 27. 03:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha magad nézed ki a számokat az oldalról, akkor azokat beírhatod rögtön egy Excel táblába, a számításokat meg ott végzed. Felrételezem, hogy nem valami bonyolult "algoritmust" álmodtál meg.
2021. jan. 27. 06:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem unod még a szánalmas tippmixes vergődésedet?

Lövésed sincs sem a valószínűségszámításról, sem a programozásról, de egy éve ezen rugózol. Szánalmas.

2021. ápr. 7. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!