Létezik olyan programozási módszer, amely egy weboldalon lévő információkhoz rendel számokat, és azokkal a számokkal végez bizonyos műveleteket?
Ehhez nem kell web scraping.
Viszont ezt a műveletet kétszer szeretném véghez vinni.
Mert ugye amit az előbb leírtam, az csak az egyik csapatot jellemzi, a másikról itt még szó sem esett.
"Ehhez nem kell web scraping."
Mint a #1-es hozzászólásomban írtam: "a weboldalról való információgyűjtéshez" kell, ha automatizálni akarod: egy füst alatt összegyűjteni az adatokat a weboldal(ak)ról, majd a programban kiértékelni.
De ha én nézem az oldalról és saját kézzel ütöm be a szükséges számokat, akkor is?
Pl. azt írja az oldal, hogy a csapat nyert, én ezt saját magam feljegyzem úgy, hogy a bemenetbe leírok egy 3-mast a megfelelő sorba, helyre.
Nem unod még a szánalmas tippmixes vergődésedet?
Lövésed sincs sem a valószínűségszámításról, sem a programozásról, de egy éve ezen rugózol. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!