Facebookon mért írja ezt ki: xy név csak bizonyos információkat oszt meg nyilvánosan. Ha ismered xy név-t, jelöld ismerősnek. és másik accounton meg megjelenít mindent mindenkinek?
mert be van neki igy állítva:)
Profilom(kis nyil jobb felső sarok)-->Adatvédelmi beállítások-->Egyéni
remélem innen már vágod:)
Gondolom, nem kell mindenkinek tudnia a hogy hol lakik az illető illetve mi a tel száma, születési dátuma.. érted ezért nem ossza meg.
Profil - adatvédelmi beállítások - egyéni beállítások.
Ezt hogy érted ?
"és másik accounton meg megjelenít mindent mindenkinek?"
barátaim ugyanezt az embert simán megnézték nézheték az összes képeit az üzenőfalát adataitstb
lehet hogy nekem kéne átéllítani valamit?
Talán én értelmezem rosszul a kérdést, akkor elnézést, de szerintem két dolog lehetséges:
1) Azok, akik megnézhették a képeit stb., ők ismerősei az illetőnek, te viszont nem (nem jelöltétek be egymást kölcsönösen). Be lehet állítani ugyanis, hogy csak az ismerőseid lássák az összes adatod.
2) Azok, akik megnézhették a képeit stb., ők még régebben tették ezt meg. Nemrég volt ugyanis egy ilyen felhívás-szerűség Facebook-on, ezt követően sokan beállították, hogy rejtve legyenek az adataik ismeretlenek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!