Lucypaci kérdése:
Milyen diák programozás munkákat tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok középiskolában, és szeretnék pénzt keresni, (17/L) programozással, ez lesz a szakmám, ezt tanulom 3 éve és arra lennék kíváncsi, hogy van-e valahol ilyenre lehetőség. Nyilván még sokat kell tanulnom, de alapszintű tudással rendelkezek.2021. jan. 25. 13:01
1/8 anonim válasza:
Én azzal kezdtem, hogy weblapokat, fórumokat raktam össze embereknek. (Például MTA szerverek, stb.) Ha jól megy a HTML és a JavaScript, akkor egy oldalért jó kis pénzt lehet kérni.
2/8 anonim válasza:
Én tudok adni neked kisebb feladatot. Egy kalkulátort kell megírni, grafikus programként asztali gépre. (nem számológép) - egy cégnek lenne, hogy megvannak adva bizonyos anyagok, költségek stb-k és annak mennyi lesz az ára, amit a vevő majd fizet. :). Persze majd a konkrét feladatot megkapod majd meg a dolgokat hozzá.
3/8 anonim válasza:
Egy opció lehet ez is: ha ügyes vagy és gyorsan tanulsz, ajánlom hogy nézz körbe ilyen szabadúszós oldalakon, pl freelancer vagy upwork. Tömve vannak kisebb projektekkel, sokszor nem kell hozzájuk mély tudás.
4/8 zozo256 válasza:
2#
Én is szívesen megcsinálom, ha a kérdezővel nem sikerül megegyezni :D
5/8 anonim válasza:
Ohh, én is megtudom, csak Ő azon a szinten van, hogy ez nagyon jó tanulás neki, hosszabb feladat is számára, és kereshet is vele. :). Persze ez pár órás munka amúgy egy tapasztaltabbnak. Most 1-2 órát fizessek ki neked? :D
6/8 anonim válasza:
Hát nem nagyon van erre lehetőség sajnos.
7/8 zozo256 válasza:
5#
Hát ahogy érzed, én nem akarom elvenni előle a feladatot, vagy ilyesmi. Csak gondoltam, ha úgy alakul, hogy neki nem jó, és ezeken túl te továbbra is mással szeretnéd megcsináltatni, akkor én szívesen vállalkozok.
8/8 anonim válasza:
Lesznek komolyabb feladatok. :). Nem tudom, hogy C++ QT-ba jártas vagy-e, de ha igen akkor tudok feladat részeket adni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!