Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan felnőtt aki...

Van itt olyan felnőtt aki programozni tanul, és szívesen beszélgetne programozásról?

Figyelt kérdés

A programozni tanulók átlagánál kicsit idősebb vagyok, szerintem jobban megértenénk egymást, ha nincsen akkora különbség életkorban.

Nem vagyok teljesen kezdő, tehát "haladóbb" témákról is szívesen beszélgetnék, tanulnék. Bár tudom, az hogy "haladóbb", szubjektív, illetve nincsen semmilyen különösebb képzettségem, rengeteg a hiányosságom. Nem restellem megosztani ezen hiányosságaimat, illetve nincsen is szándékomban fenntartani annak a látszatát, hogy bárminek a szakértője vagyok.

Szinte minden témában csak angolul olvasok, így magyarul gyakorlatilag alig tudom szakmailag kifejezni magamat, így szeretnék ezen is javítani.

Illetve magyarokkal idáig mindig több szerencsém volt társalogni különböző témákról - valószínűleg számít pszichológiailag, hogy valaki a föld másik oldalán szenved-e ugyan azzal a problémával, vagy a szomszédban faluban.

Ami érdekel pl. és új nekem: OOP, FP, algoritmusok és a hozzá fűződő matematika. Érdekel ezen kívül pl.: különböző könyvek, dokumentációk. Főleg JavaScript témában vagyok otthon, így ha pl. érdekel a React vagy ilyesmi, akkor biztosan lenne miről diskurálnunk.

Alapvetően én is szeretek egyedül tanulni, tehát nem arról lenne szó, hogy egymás idejét rabolnánk, hanem egyfajta szakmai barátságról.

2021. jan. 18. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
null
2021. jan. 18. 02:26
 2/5 A kérdező kommentje:

vanIttIlyenProgramozo x

| x == null = "Talán nem reménytelen más oldalakon."

| más esetben = "Nem reménytelen ezen az oldalon."

2021. jan. 18. 02:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kb at a kategória vagyok mint te. :)
2021. jan. 18. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
21 vagyok. Tanultam programozni. Jó is vagyok benne. Ha akarod beszélgethetünk
2021. jan. 18. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Rám is írhatsz. 30 vagyok, 6 éve dolgozom fejlesztöként, természetesen igaz rám, hogy 'tanulok programozni'
2021. jan. 18. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!