Kb milyen ár lehet reális egy Python-magántanárnak ha online oktatásról lenne szó?
Kezdő szinttől tanulnám.
Azért írtam, hogy online, hogy ne függjön attól, hogy BP vagy egy vidéki megyeszékhely pl.
Amennyiért elvállalják.
2-5 ezer / óra környékére saccolnám
Pont ezért kérdeztem, mert nagy a szórás. Van aki már 2500-ért, más meg 6000-ért...
Nem tudom a 2500 nem-e gyanúsan olcsó. Olyan értelemben, hogy tényleg jó szakember-e.
Utolsó, olvasd már el legalább a kiírást...
TANULNI szeretnék, nem tanár vagyok.
Vagy aki nemrég kezdett bele és még nincsenek visszajáró tanoncai.
De ez úgyis személyfüggő lesz. Alap pytonhoz nem kell óriási tudás de nem árt ha tudja a tanárod, hogy mit csinál. Azt meg te tudod, hogy neked megéri e a magasabb órabér.
Ha nem tudsz mélyebben a zsebedbe nyúlni akkor magadtól is tudsz tanulni. Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor időnként leellenőrizheted magad egy tanárral hogy ne legyenek hibás berögződéseid, vagy ha elakadsz akkor is tudsz kérni segítséget.
Tananyagnak én ezt ajánlanám: [link]
Az előadás részletekbe menően magyaráz. A laboron előadáshoz kapcsolódó feladatok vannak, legtöbbhöz van megoldás ha elakadsz.
A feladatgyűjteményben pedig bően van feladat ahhoz hogy begyakorolj mindent.
Ha nem szimpatikus, akkor ezen kívül is rengeteg anyag áll rendelkezésedre csak rá kell keresned a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!