Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kb milyen ár lehet reális egy...

Kb milyen ár lehet reális egy Python-magántanárnak ha online oktatásról lenne szó?

Figyelt kérdés

Kezdő szinttől tanulnám.

Azért írtam, hogy online, hogy ne függjön attól, hogy BP vagy egy vidéki megyeszékhely pl.

2021. jan. 16. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiért elvállalják.

2-5 ezer / óra környékére saccolnám

2021. jan. 16. 11:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Pont ezért kérdeztem, mert nagy a szórás. Van aki már 2500-ért, más meg 6000-ért...

Nem tudom a 2500 nem-e gyanúsan olcsó. Olyan értelemben, hogy tényleg jó szakember-e.

2021. jan. 16. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
6000-ért általában azok szokták, akik be vannak táblázva egész nap, ezért kevés időt tudnak rászánni az egészre. Lehet, hogy jó szakemberek, de nem biztos, hogy annyi időt rád tud szánni, mint egy olcsóbb kínálattal hirdető személy. A másik fele, hogy néha azért "túl olcsó", mert most kezdték, nem tudják milyen is ez, bele akarnak jönni hátha beválik nekik és utána emelnek. Kb ez szokott lenni.
2021. jan. 16. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Namost én egy tanártól azért elvárnám, hogy ne dobálózzon olyan nem definiált kifejezésekkel, mint "jó", ami ugyebár nem mértékegység, tehát önmagában értelmetlen. Azért egy kis profizmus nem ártana... Szóval ezek alapján eddig te inkább vagy a 2500as ketegória, mint a 6000es.
2021. jan. 16. 12:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, olvasd már el legalább a kiírást...

TANULNI szeretnék, nem tanár vagyok.

2021. jan. 16. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy aki nemrég kezdett bele és még nincsenek visszajáró tanoncai.

De ez úgyis személyfüggő lesz. Alap pytonhoz nem kell óriási tudás de nem árt ha tudja a tanárod, hogy mit csinál. Azt meg te tudod, hogy neked megéri e a magasabb órabér.

Ha nem tudsz mélyebben a zsebedbe nyúlni akkor magadtól is tudsz tanulni. Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor időnként leellenőrizheted magad egy tanárral hogy ne legyenek hibás berögződéseid, vagy ha elakadsz akkor is tudsz kérni segítséget.

Tananyagnak én ezt ajánlanám: [link]

Az előadás részletekbe menően magyaráz. A laboron előadáshoz kapcsolódó feladatok vannak, legtöbbhöz van megoldás ha elakadsz.

A feladatgyűjteményben pedig bően van feladat ahhoz hogy begyakorolj mindent.

Ha nem szimpatikus, akkor ezen kívül is rengeteg anyag áll rendelkezésedre csak rá kell keresned a neten.

2021. jan. 16. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A tanárnak két feltételnek kell megfeleljen: legalább azon a szinten értse a témát, amiről szó van, és tudjon jól magyarázni. Hiába profi szakember az illető, ha képtelen normálisan magyarázni. Ezt csak azért írom, mert előfordulhat, hogy az alapszinten hozzáértők sokkal jobban magyarázzák az alapokat. És ha van egy jó alapod, és valóban érted is, akkor már sokkal könnyebb magadtól folytatni.
2021. jan. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!