Elkezdtem tanúlni a Blendert, de sajna megakadtam. Mit lehet ilyenkor kezdeni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy amikor rámegyek a Material Preview-ra és ki akarok színezni valamilyen tárgyat, egyszerűen nem csinál semmit, nem add hozzá színeket, teljesen fekete marad minden.
2021. jan. 14. 06:04
1/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy nincs fény ami megvilágítsa? Én erre tippelnék.
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg törölni az anyagot (mindet), majd újra hozzárendelni, hátha csak valamilyen bug:)
3/8 anonim válasza:
Alap szinten értek a Blenderhez, de nem lehet hogy kéne neki egy fény forrás? Mert azt látom hogy valahol ott van, de vagy túl messze, vagy a fény erősségét levetted. Más hirtelen nem jut eszembe.
4/8 anonim válasza:
De olyan, mintha átlátszó lenne a kocka, ha csak a fényforrás hiányozna, attól még lenne színe, csak sötétebb. Nem kapcsoltál be sehol átlátszóságot?
5/8 anonim válasza:
Töröld a Blendert, és használj értelmesebb szoftvereket a célodnak megfelelően, nem csak kezelhetetlen, hanem bugos is.
Truespace 4.3, Maya 3D vagy Autodesk Maya.
6/8 anonim válasza:
Nekem megy jól minden és én is kezdő vagyok.
7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani a hibát. A videokártya Driverével volt a baj, vissza kellett frissítenem egy régebbi verzióra.
2021. jan. 14. 19:34
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg majd a jövőben alkotnál valamit, szívesen megnézném, az én ismeretségi körömben senki sem használ Blendert, érdekelne másoknak hogy megy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!