Nullárol mennyi idő alatt lehet elérni akkora informatikai tudást, hogy teljesen megértsem a bitcoint informatikai szempontbol?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 22:45
2/18 anonim válasza:
Nem a bitcoint kell megértened. Semmi közze semmihez. Blokklánc technológia amire Te gondolsz. Ehhez nem kell bitcoin.
3/18 anonim válasza:
"Nullárol" - Ez mit jelent? Átlag fészbúkos jutubos júzer?
Amúgy pedig emberfüggő, kinek mennyi idő bármit is megtanulni.
Amúgy nem túl optimista a kérdés. Ha azt írják itt, hogy sok-sok idő, akkor el sem kezdesz utánaolvasni? :)
4/18 anonim válasza:
Nekem olyan 100-200 oranyi info kellett ahhoz hogy ugymond "megertsem". Nem is feltetlen csak a bitcoinnal kapcsolatos dolgok szuksegesek, hanem penztortenelem, internet, titkositasok, blokklanc, tozsde stb.
5/18 anonim válasza:
Mit jelent az hogy "informatikai szempontból teljesen"? Hogy tudj kereskedni? Hogy megértsd a blokklác matematikáját? 1-től 100-200 óráig, attól függően milyen mélyen akarod megérteni és milyen alapismereteid vannak.
6/18 anonim válasza:
Attól függ mekkora infós tudásod van, mert így ennyiből meg nem mondjuk.
7/18 WingSMC válasza:
Én szerintem 2-3 óra alatt a lényeget meg tudnám értetni a többséggel. Hogy ténylegesen érts minden részletet akkor vagy 50-200 (embere válogatja) óra biztos kell.
8/18 anonim válasza:
Próbáld ki, kezd el mérd le mennyi idő alatt tanulnod meg és írd le mennyi idő volt. Ilyet úgyse csinált még soha senki. És tudnánk hogy te mennyi idő alatt tanultad meg.
9/18 anonim válasza:
Egyetemen tanítják. Másfél órás előadás.. :).
10/18 A kérdező kommentje:
annyira hogy megtudjam forkolni
2021. jan. 15. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!