OE NIK-ről mi a véleményeteket?
Sziasztok!
Elsősorban azért tettem ide a kérdést mert a programozás része érdekel.Gyakorlatias képzést hirdetnek, ami előnyösebbnek tűnik mint az ELTE IK nyújtott tömény, elméletorientált képzése.
Szerintetek ezen kar BSC mérnökinformatika képzése megfelelő választás lenne ha a programozás lenne a fő területem?
Nyilván tisztában vagyok vele hogy nagyrészt önszorgalom kell, de nyilván némi alapismeretet össze lehet szedni egy ilyen alapképzéssel, ha mást nem akkor némi gondolkodásmódot és rálátást.
Oktatók szerintetek mennyire felkészültek?
BME is ott van mint lehetőség, de azt mondják piszok nehéz elvégezni, és mivel nem állok olyan jól anyagilag semmiképpen nem akarok csúszni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha van olyan fejlesztői melóhely ahol még elvárás a diploma, akkor kettő egyetem papírja jöhet szóba: BME és OE.
Minden más felesleges, de ez a kettő is csak azért kell, mert mérce a cégnek, hogy képes voltál megcsinálni a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!