Miért nem találja a Graphics.hpp-t?
Figyelt kérdés
Ezt írja:
fatal error: SFML/Graphics.hpp: No such file or directory
2020. dec. 13. 19:44
1/7 A kérdező kommentje:
2020. dec. 13. 19:46
2/7 A kérdező kommentje:
Az SFML pedig egy projectben van a main.cpp-vel. Elvileg semmi akadálya, hogy működjön.
2020. dec. 13. 19:48
3/7 anonim válasza:
Soha nem dolgoztam ezzel a külső függvénykönyvtárral, de talán... "Az SFML pedig egy projectben van a main.cpp-vel." pont ez lehet a baj. A hiba szerint ő az SFML mappán belül keresi, nem közvetlenül a .cpp mellett. De ez csak tipp.
4/7 A kérdező kommentje:
Az SFML-t kihelyeztem az asztalra, de a teljes elérési útvonallal sem működik.
2020. dec. 14. 12:03
5/7 anonim válasza:
Ez megvolt?
"Once you have downloaded and extracted the files to your hard drive, you must install the SFML headers and library files to the appropriate location. To do so, you just have to go to the SFML-x.y directory and type "sudo make install". "
6/7 anonim válasza:
#5 voltam, bocs, ez konkrétan Linux+gcc, de gondolom Winhez is van leírás, hogyan kell telepíteni.
"Getting started .."
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, telepíteni kell :) Köszi
2020. dec. 16. 23:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!