Ugye érdemes C#-ot tanulni?
Olvastam hogy ez a legújabb és legjobb nyelv.
Köszönöm.
Nem az egyetem tanítja a nyelvet, meg egy 5-s kurzus sem ad annyit a kezedbe, hogy Junior légy. Mai internet korában, magadtól is megtanulhatod.
Csak Google-t kellene használni, youtube videókat nézni. Igen, angolul!
#7-essel meg hülyeséget mutat. Az csak a Google tend, de ugyanilyen ábrát mutat a JavaScript-re is, szóval.. Had ne véleményezzem.
Én személy szerint Java-ban írom a webalkalmazásomat és TypeScript-ben (ami JavaScript) írom a FrontEnd részét.
De összességében a nyelv egy dolog. Az architektúrai és programozói gondolkodás kell. A nyelv csak implementáció. Ha egy nyelven tudsz, akkor kvázi egy "másik nyelvjárást" kell csak megtanulnod egy másik nyelvben. Vezérlési szerkezetek, érték adok/kapok dolgok UGYANAZOK lesznek. Tehát nem kell 0-ról megtanulni ugyanazt.
Kezdjed el valamelyik nyelvet, majd tanulj meg egy másikat. Majd megérted. :) Ez nem olyan, hogy most Angolt-t kell tanulni, majd Spanyolt 0-ról. Programnyelvek nem ilyenek.
Köszönjük, de a Java desktop alkalmazás és server alkalmazásban erős. A böngészős témát engedjük el. Ez most olyan, hogy valamit nem támogatnak, és akkor JAJ MEGHALT A NYELV! Ló-f-aszt. Csak befejeztek 1000 támogatásból 1-et... -.-' Böngészőre meg vannak sokkal jobb eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!