Van jövője a C#-nak?
Úgy látom, hogy - különösen ezen az oldalon - elég sokan degradálják ezt a nyelvet, vagy nyilvánítják haszontalannak. Én személy szerint szeretem (micsoda alliteráció), de akik másképp gondolkoznak, ők mivel tudnák ezt alátámasztani? Tudtommal már más operációs rendszerek is támogatják.
Annyi lehet csak a baj, hogy még viszonylag új, ezért sokan elutasítóak vele szemben, vagy mélyebben van itt a probléma?
Tényleg érdekel, hogy hogyan vélekedtem róla, és nem csak a fröcsögő anyázó, kiégett "programozók" túlkapásait jöttem ide olvasgatni.
Nem mondtam, hpogy nem a cégek veszik.
De szerinted kik a potenciális vásárlók? Igen, a nép. Mert abból van 2-3 milliárd potenciális vásárló, míg cégeknél max 200-300 millió. Bizony, a játékokat is ez adja el. A Microsoft csak azt mondta, most kevesebbet nyerészkedek... Ennyi.
" Mert abból van 2-3 milliárd potenciális vásárló, míg cégeknél max 200-300 millió"
Na ja. De Tudod Te, hogy a szerver linceszek egy-egy cégnek mennyibe kerülnek? Ott egyedi árak vannak kialakítva. Brutális haver...brutális.. vállalatok számára minden szoftver licensz brutális...
Nem belőlünk van a pénze. Abból a 2-3 milliárd emberből 90% nem eredeti Windowst használ csak megsúgom.
Persze megyünk. Mikor nem dolgoztam csak Egyetemre jártam én is mindent torrenteztem. Filmeket, játékokat, a Windowst. Hiszen nem volt rá keret.
De most már nagyon rég óta semmit se. Netflix, HBOGO. Bőven elég. Minden tekintetve kiszolgál. Játékokat is a steamen veszem, ahogy említetted és a Windows is eredeti, plusz az office is, amit a felhőszolgáltatás mellé adtak.
Mert most már tudom fizetni. :). Igazából ez a különbség.
De sokan akik keresnek azok se fizetnek érte.. Azt mondják hogy, minek fizessen elő a Netflixre vagy moziba menni, hogyha ingyen is leszedheti? Erre azt tudom mondani, hogyha keresel akkor igenis fizessen elő, ha látni akarja, hiszen ha senki se fizetne aki keresőképes, akkor nem lennének filmek se és sorozatok se. :). Aki meg tényleg olyan helyzetben van hogy nem tud pár ezer forintot havonta a Netfixre szánni annak szerintem se gépe, se olyan tévéje, se internetszolgáltatása sincs.
Nem csak keret nem volt rá:)
Sokszor lehetőség sem. Bementél egy boltba: Vagy rendeltek egy Winxp- vagy nem. Más világ lett. Akkor lopsz ha akarsz, és akkor fizetsz ha akarsz.
És ebben igazad van, a netflix, vagy bármely más szolgáltató is megdolgozik a filmekért, fizeti a stábot stb...
Ez nem ingyen van.
Kérdés, minden szar film emgéri a pénzét? Nem. De egy két tényleg jó igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!