Van jövője a C#-nak?
Úgy látom, hogy - különösen ezen az oldalon - elég sokan degradálják ezt a nyelvet, vagy nyilvánítják haszontalannak. Én személy szerint szeretem (micsoda alliteráció), de akik másképp gondolkoznak, ők mivel tudnák ezt alátámasztani? Tudtommal már más operációs rendszerek is támogatják.
Annyi lehet csak a baj, hogy még viszonylag új, ezért sokan elutasítóak vele szemben, vagy mélyebben van itt a probléma?
Tényleg érdekel, hogy hogyan vélekedtem róla, és nem csak a fröcsögő anyázó, kiégett "programozók" túlkapásait jöttem ide olvasgatni.
Egy darabig még biztos lesz jövője, mert még elég sok a Windows-os gép.
Egyébként nem olyan rossz mint ahogy sokan lehúzzák, viszont a java-t én is jobban ajánlom.
Még pár év és csak C# lesz meg windows és azure
más nem!
Van jövője. Legalábbis egy jó ideig számolni kell vele.
Természetesen nem tökéletes, de elég jól összeszedték és mögötte áll a világ egyik vezető szoftvergyártója is. És ha máshol nem is, de minimum az oktatásban bebetonozott biztos helye van -ez pedig kihat a jövőjére is...
1999 ben kezdték meg a fejlesztését, 2001-ben kinnt volt már egy olyan verzió, amit lehetett használni. Amúgy egy nyelv mindig a programtól függ, hogy mit "vár el". Egy 3d-s játékot nem fejlesztenék c#-ban, emrt lassabb lesz, mintha egy natív(c++ pl) nyelven írtam volna.
Ugyanígy szerintem több nyelv ismerete szükséges, valahol a java, valahol éppen egy visual basic lesz a jobb.
Csak jövöje van. A C# már régen nem csak windows-os.
Nézd meg a Core5-ot és a jövőre érkező Core6-et a OneUI-val. Mindkettő Linux és Mac és Android és iOS támogatású.
Szerintem kb. mostanra tudja elérni a .Net azt amit az elejétől céloztak.
(és amit se a java se más sem ért el soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!