Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 27 évesen vágnék bele a...

27 évesen vágnék bele a programozásba, szerintetek még eljuthatok junior szintre?

Figyelt kérdés
3 éve gazdaságinformatika szakot végeztem, tehát az alapismeretek megvannak, de nem fejlesztői területen dolgozom. Az utóbbi időben kezdtem el jobban érdeklődni a programozás iránt, viszont nem tudom, hogy egyedül érdemes-e elkezdeni videókból és könyvekből tanulni.
2020. dec. 4. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Értem én, hogy rohanó világ, meg minden... de azért egy 27 évest ne állítsunk már be vénembernek!
2020. dec. 4. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A papírod megvan, a többi csak rajtad múlik. Nézegess állásajánlatokat, hogy milyen techológiákra keresnek embert, és neked melyikek tetszenek. Tanuld azokat egy pár hónapig, fél évig intenzíven. Nem fogják azonnal kukázni az önéletrajzodat, ha esetleg ettől is tartanál.
2020. dec. 5. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdemes, egyik ismerősöm 38 évesen kezdett el tanulni.

Jönnek majd és fogják mondani hogy késő, de ne higgy nekik, az egy tévhit hogy programozni óvodában kell elkezdeni. Persze minél hamarabb kezdi az ember annál jobb, de még nem késő Neked sem elkezdeni.

2020. dec. 5. 10:21
 4/5 Hoffnung1974 válasza:
100%
A 27 éves szinte még gyerek.... Nem is értem a kérdést. Mai világban egy 27 éves fiú még gyereknek számít, nyitva áll előtted az egész világ, akármi lehetsz még, főorvos is
2020. dec. 5. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen kezdtem... Pedig utoljára 10 évvel előtte programoztam ill. akkor nyelvvizsgaztam angolbol. Hamar visszatértek a dolgok.
2020. dec. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!