Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen keretrendszereket kell...

Milyen keretrendszereket kell ismernie egy junior Python fejlesztőnek?

Figyelt kérdés

Programozással már néhány éve hobbiként foglalkozom, a Pythonnal azonban csak nemrég kezdtem el ismerkedni.

Folyamatosan kutatom az internetet lehetséges interview feladatok után, amiket meglepő módon sikerül is megcsinálnom. Feltételezem, hogy egy juniornak ennél azért kicsit többet kell tudnia, viszont a webfejlesztéssel ellentétben (html, css, js, jquery, vue, react, angular) nem ismerem a lehetőségeket, hogy milyen irányba indulhatok el.

Grafikus felülettel még nem foglalkoztam, így talán ezt tartanám következő lépésnek, de jobbnak láttam egy hozzáértő véleményét is megkérdezni.

Köszönöm a segítséget!

2020. szept. 29. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Nincs olyan, hogy "junior python" fejlesztő.
2020. szept. 29. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az informatív választ.
2020. szept. 29. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha a teherautó sofőröket is így vennék fel, hogy fiat ducato 2002-es évjáratú kisteherre keresünk gyakorlott ...
2020. szept. 29. 19:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Értem. Tehát egyrészt, ha rákeresek a "junior python fejlesztő" kifejezésre, akkor nem kapnék érdemi találtot, mert ilyen nem létezik. (Megtettem egyébként, és igenis létezik. Biztos viccből teszik ki a "Python fejlesztőket keresünk" álláshirdetéseket magyar és külföldi cégek egyaránt. Biztos viccből van vezetve a "junior Python fejlesztők" fizetése hazai és nemzetközi statisztikákban. Elfogadom, hogy az internet hazudik, és neked van igazad.

Másrészt a kérdésem az volt, hogy: Milyen keretrendszereket érdemes elsajátítani az alapok után?

2020. szept. 29. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha dart waderre vagy a halálcsillagra keresel rá, akkor is kapsz egy rakat találatot, mégsem jelenti azt, hogy ezek léteznének.

Neked sikerült engem erősen félreértened, ami biztos az én hibám.

Megpróbálom másképp. Ahogy python fejlesztő iskola sincs, úgy nincs python fejlesztő sem.

Azok a megátalkodottak, akik mindezek ellenére mégis python fejlesztőket keresnek, olyan fejlesztők jelentkezését várják, akik egyrészt fejlesztői kvalitásssal bírnak, másrészt, a python is azon programnyelvek között van, amelyet ezek az aspiránsok ismernek, remélhetőleg van benne gyakorlatuk.

2020. szept. 29. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Ez alapján gitáros meg dobos sincs, csak zenész. Nincs kapus, hátvéd, középpályás, csatár, csak focista. Sőt, nincsenek focisták sem, ahogy kosárlabdázók vagy autóversenyzők sem, csak sportolók.
2020. szept. 29. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
1 pipás. Akkor, gondolom orvosból sincs sebész meg szemész csak orvos. Ha a vakbeled ki kell venni akkor gondolom a szemész is jó lesz. Vagy a pszichiáter.
2020. szept. 29. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező: Ez állástól függ. Keress álláshirdetést, oda leírják mi az elvárás még a Python mellé, minden cégnél más, meg attól is függ hova mész
2020. szept. 29. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
26%

A zene az művészet, ott a tehetség fontosabb, mint az, hogy vki konzervatóriumot végzett-e vagy sem. Efféle a sport is, ott a kitartás mellett még rátermettség is kell, nem elég a TF-es diploma az olimpiai aranyhoz.

Az orvosokkal példálózó meg fordítva ül a lovon. Éppen ott, azon a terüeten látszik a legjobban a tanulás, a képzés szükségessége.

De párhuzam sem igazán vonható.

Aki a pythonhoz "ért" csak /legalábbis szerinte/, az nem ért semmihez. A szoftver készítés az nem csak valamiféle kódírást jelent, ami, mondjuk, éppen műkodik is.

--

Elvárások:

Minimum 2 év Python fejlesztésben szerzett releváns tapasztalat

Adatbáziskezelő rendszerek ismerete (például RDBS, NoSQL, Graph)

Írásban és szóban is kommunikációképes angol nyelvtudás

Nyitott, kommunikatív, proaktív személyiség

Elkötelezettség a kép/hang feldolgozásban rejlő izgalmas potenciál kiaknázásában

Tapasztalat 1-3 év

Végzettség Főiskola

Nyelv Angol

2020. szept. 29. 22:04
 10/11 zozo256 ***** válasza:

#9-es

Alapvetően igazat adok neked, a szoftver készítés nem csak kódírás. De nem szabad lebecsülni azt, aki épp csak abban jó, hogy nagyon jól ismer egy adott nyelvet. Ez python-ra szerintem hatványozottam igaz, hiszen rengeteg beépített modul-lal rendelkezik, és ha valaki ezeket keni-vágja a beépített típusok összes metódusiaval együtt az félelmetesen gyorsan tud kódot írni, de tényleg. És szerintem ez azért tisztelendő.

2020. szept. 30. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!