Mit lenne érdemes tanulnom, ami segítene a diákmunkához, gyakornoki álláshoz jutáshoz?
3. féléveben lévő BME Mérnökinfós diák vagyok.
Abban már biztos vagyok hogy a Front end nem érdekel, wordpress, phpval bajlódás és C, C++.
Ezekkel volt szerencsém találkozni és nem tetszettek.
Viszont a Java megfogott. Alapból tanultam otthon magamtól és csináltam pár alap android appot még egyetem előtt és most a 3. félévben a prog 3 tantárgyba Swing applikációt kellett csinálni, ami alatt még jobban megszerettem a kódolás menetét a nyelven.
Szóval Javával el tudok helyezkedni már mondjuk a nyáron diákmunkába vagy gyakornokkénk?
Milyen technológiákat, könyvtárakat stb.. kéne megtanulnom mellé hogy nagyobb eséllyel felvegyenek?
Tetszik a swing, de ez igazából csak GUI építésre jó ahogy látom és ez önmagában nem elég semmire meg ezt preferáló álláshirdetéseket sem látok.
Milyen irányba lenne érdemes elmennem?
Majd az 5. félévben próbálkozz.
Matekot nyomd meg és a programozás elméleti/gyakorlati oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!