Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

Tanuláshoz kéne, C# nyelven szeretnék megtanulni, könyvek segítségével, meg talán online kurzussal...

Az a baj, hogy nincs rá sok pénzem.

Ezt néztem, talán ez a legjobb ár/érték arányban, de nem értek hozzá:

[link]

2020. dec. 3. 21:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
Ebben az árkategóriaban szerintem meg pont ne olyna laptopot vegyél, amiben dedikált VGA van, mert csak plusz hibalehetőség, amit csinálni akarsz, ahhoz amúgy sem szükséges. De ne ilyen szemetet vegyél, hanem Dellt vagy HP-t, és ne az emagnál, mert nem lesz rá gyártói garanciád.
2020. dec. 4. 13:19
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Dell, HP 250 ezertől kezdődik a normálisabb kategória amibe vam 128gb vagy 256gb ssd ami arra jó h a windows fent legyen :D ha hp-t vagy dellt akar akkor az 400e fölött van. De amúgy igen ezek elég jók.
2020. dec. 4. 13:22
 13/30 anonim ***** válasza:
66%

OK, biztos mindenki jó le fog fikázni, de szerintem a kérdező által hozott laptop simán jó. Ebben az árkategóriában használható laptopokat adnak, és ez is az. SSD van benne, 250GB teljesen jó, 8GB ram jó. OK nem egy atom erőgép, nem prémium kategória, de gyanítom nem százezer soros projekteket fog buildelni. Ha ezen tényleg programozást akarsz tanulni, akkor ez jó sokáig ki fog szolgálni.

Képátló: szerintem a 15" feletti laptopok használhatalanok a nehéz hordozhatóság miatt, nekem egy 13-as van. Ezen is simán lehet dolgozni. OK, pycharm/intellij persze kicsit szűkös, de ha komolyan kell nagyobb, akkor rákötöd egy akármilyen monitorra és kész.

Az emagról, mint forrásról nem tudok nyilatkozni, 10 éve külföldön élek.

2020. dec. 4. 13:53
 14/30 A kérdező kommentje:

“ és ne az emagnál, mert nem lesz rá gyártói garanciád.”

Tessék?!

Az emagnál pedig pont, hogy gyártói garancia van, mint ahogy a mediamarktnál is pl., nem pedig forgalmazói...

2020. dec. 4. 15:02
 15/30 anonim ***** válasza:

12:

Nyilván Dellből és HP-ból ehhez hasonló kategóriára gondoltam, nem az üzleti szériára, nyilván azok sem csúcsminőségűek, ugyanakkor legalabb van rájuk normális garancjia, és nem lutrik, mint az ilyen kínai szemét.

2020. dec. 4. 15:04
 16/30 anonim ***** válasza:
36%
Mindenhol gyártói van. A válaszoló szerintem arra céloz, hogy a garanciát nem tudod érvényesíteni könnyen. Ha én veszek valamit a boltba és elromlik akkor visszaviszem és a boltnak kell intéznie a garanciát ahol vetted. Törvény szerint. Persze Te is küldheted a gyártó fele. Viszont emganál hová küldöd? Az emagnál a termékek 90% egyéni vállalkozok stb emberek pakolják fel. Olyan mint az ebay.
2020. dec. 4. 15:06
 17/30 anonim ***** válasza:
54%

14:

Az emagnál alegtöbb terméknél forgalmazói garancia van, ugyanazon modelleknél is előfordul, ami nem sufnicégnél (pl. MM) gyartói garanciás, az z emagnál nem za. Mit gondolsz, miért tud sok esetben olcsóbb lenni másoknák?

De ha lenne is gyártöi garancia, az nem mindegy, hogy Honir/Huawei, vagy Dell...

2020. dec. 4. 15:09
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol gyártói garancia van. Az általad felvázolt probléma, az pont hogy ott van jelen, ahol forgalmazói garancia van. Gyártói garanciával lehet vinni hivatalos márkakereskedésbe (is), akár...
2020. dec. 4. 15:09
 19/30 A kérdező kommentje:
#17. Már bocsi, de rendkívül tájékozatlan vagy.
2020. dec. 4. 15:10
 20/30 anonim ***** válasza:
54%

16:

Ha elromlik egy nem szürkeimportos laptopom, akkor a gyartó egsik szakszervizénél jelentem be, nem kell a bolthoz fordulnom, és megjavítják, vagy ha nem lehet kicserélik. Ha szürkeimportos sufnicégtől veszem, akkor a szakszervíz elhajt, mert nem hivatalosan belföldön vagy az EU-ban forgalmazott termékről van szó, és fordulhatok a bolthoz/webshophoz. Az ügyintézés pedig magánál az emagnál is borzasztó, a partnereinél meg sok esetben még rosszabb.

2020. dec. 4. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!