Mi a véleményetek erről a laptopról?
Tanuláshoz kéne, C# nyelven szeretnék megtanulni, könyvek segítségével, meg talán online kurzussal...
Az a baj, hogy nincs rá sok pénzem.
Ezt néztem, talán ez a legjobb ár/érték arányban, de nem értek hozzá:
OK, biztos mindenki jó le fog fikázni, de szerintem a kérdező által hozott laptop simán jó. Ebben az árkategóriában használható laptopokat adnak, és ez is az. SSD van benne, 250GB teljesen jó, 8GB ram jó. OK nem egy atom erőgép, nem prémium kategória, de gyanítom nem százezer soros projekteket fog buildelni. Ha ezen tényleg programozást akarsz tanulni, akkor ez jó sokáig ki fog szolgálni.
Képátló: szerintem a 15" feletti laptopok használhatalanok a nehéz hordozhatóság miatt, nekem egy 13-as van. Ezen is simán lehet dolgozni. OK, pycharm/intellij persze kicsit szűkös, de ha komolyan kell nagyobb, akkor rákötöd egy akármilyen monitorra és kész.
Az emagról, mint forrásról nem tudok nyilatkozni, 10 éve külföldön élek.
“ és ne az emagnál, mert nem lesz rá gyártói garanciád.”
Tessék?!
Az emagnál pedig pont, hogy gyártói garancia van, mint ahogy a mediamarktnál is pl., nem pedig forgalmazói...
12:
Nyilván Dellből és HP-ból ehhez hasonló kategóriára gondoltam, nem az üzleti szériára, nyilván azok sem csúcsminőségűek, ugyanakkor legalabb van rájuk normális garancjia, és nem lutrik, mint az ilyen kínai szemét.
14:
Az emagnál alegtöbb terméknél forgalmazói garancia van, ugyanazon modelleknél is előfordul, ami nem sufnicégnél (pl. MM) gyartói garanciás, az z emagnál nem za. Mit gondolsz, miért tud sok esetben olcsóbb lenni másoknák?
De ha lenne is gyártöi garancia, az nem mindegy, hogy Honir/Huawei, vagy Dell...
16:
Ha elromlik egy nem szürkeimportos laptopom, akkor a gyartó egsik szakszervizénél jelentem be, nem kell a bolthoz fordulnom, és megjavítják, vagy ha nem lehet kicserélik. Ha szürkeimportos sufnicégtől veszem, akkor a szakszervíz elhajt, mert nem hivatalosan belföldön vagy az EU-ban forgalmazott termékről van szó, és fordulhatok a bolthoz/webshophoz. Az ügyintézés pedig magánál az emagnál is borzasztó, a partnereinél meg sok esetben még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!