Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés

Tanuláshoz kéne, C# nyelven szeretnék megtanulni, könyvek segítségével, meg talán online kurzussal...

Az a baj, hogy nincs rá sok pénzem.

Ezt néztem, talán ez a legjobb ár/érték arányban, de nem értek hozzá:

[link]

2020. dec. 3. 21:03
1 2 3
 1/30 jokyman15 ***** válasza:
30%

#1 Én emagról elektronikai terméket nem vásárolok, mert többször is megszívtam.

#2 Én C#-al dolgozok nap mint nap és nekem szükségem van a nunmpadra, ami erről lemaradt.

#3 A 256-os SSD bár gyors de kevés. Ha már igazán belelendülsz akkor kevés lesz a hely.

#4 Ez egy üzleti kategóriás laptop, nem erőgép. Itt nem az a baj, hogy mi van benne, hanem hogy mire van optomalizálva.

#5 Olyan laptopot vegyél amiben dedikált videókártya van.

#6 Nagyon felmentek a laptop árak. Úgy hogy csak ezt tudom ajánlani: [link]

2020. dec. 4. 00:50
 2/30 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a választ és hogy ajánlottál helyette konkrét gépet és még indokoltad is!

Ment a pont!

2020. dec. 4. 00:53
 3/30 anonim ***** válasza:
Emagról én se. Ipon-t ajánlom.
2020. dec. 4. 01:10
 4/30 anonim ***** válasza:
Én meg azt a gépet nem ajánlom. Kevés a tárhely és évig nem -bővítheted. Legalább lenne mellette 1 terás hdd. De ha nincs is akkor is legalabb 512 ssd.
2020. dec. 4. 01:12
 5/30 anonim ***** válasza:
47%

"#5 Olyan laptopot vegyél amiben dedikált videókártya van."

De ne MX et. Az fejlesztői vga. Kb ő semmit se tud vele kezdeni. Ha meg játékokat akar ahhoz meg kevés.

2020. dec. 4. 01:13
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
A 15 col meg nagyon kevés. Legalább 17 de még azon is agyf.aszt kapsz hogy nem látsz semmit át.
2020. dec. 4. 01:14
 7/30 anonim ***** válasza:
0%
Inkább spórolj még és vegyél normálisat amivel tudsz is valamit kezdeni. 500 alatt használhatatlan mind, főleg fejlesztésre.
2020. dec. 4. 01:16
 8/30 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok... Volt egy másik kérdés, ahol azt írták hogy a legolcsóbb laptopokon is meg lehet tanulni programozni.

Én tanulni akarok, nem dolgozni!

Sajnos nem tudok 500 ezer forintot összegyűjteni.

2020. dec. 4. 01:18
 9/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne laptopba gondolkodj ha fejleszteni szeretnél.

Én gépet ajánlanék inkább, legyen benne egy SDD, egy plusz HDD, legalább 8 GB RAM és egy i3-as vagy i5-ös proci. Bőven viszi, nekem i3-as gépem van 8 GB RAM-al tökéletesen fut rajta minden amit használok.

Ha van lehetőséged akkor pedig köss rá 2 monitort, tanulásnál is jól jön ha az egyiken nézed a videot a másikon csinálhatod és később munka során is előny lesz.

2020. dec. 4. 08:30
 10/30 anonim ***** válasza:

Gondolom nem számításigényes dolgokat fogsz kezdőként programozni. Persze szólj, ha C# alatt a Unity programozását érted... Egy 2 GHz meg egy 4 GHz-es proci között nem fogod észrevenni különbséget a hello world fordításánál. Nézd meg a Visual Studio követelményeit: [link]

4 magos proci, legalább 8 GB RAM, és SSD-t ajánl, amin 20-50 GB lesz a telepített méret. Szóval legalább 512-es legyen a gépedben. A HDD-s bővítőhely nagyon hasznos lenne. Ha Windows nélkül is meg tudod venni a gépedet, akkor úgy jobban megéri, olcsóbban veszel egy licenckulcsot mint amennyit felszámolnak érte.

2020. dec. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!