Mi a véleményetek erről a laptopról?
Tanuláshoz kéne, C# nyelven szeretnék megtanulni, könyvek segítségével, meg talán online kurzussal...
Az a baj, hogy nincs rá sok pénzem.
Ezt néztem, talán ez a legjobb ár/érték arányban, de nem értek hozzá:
#1 Én emagról elektronikai terméket nem vásárolok, mert többször is megszívtam.
#2 Én C#-al dolgozok nap mint nap és nekem szükségem van a nunmpadra, ami erről lemaradt.
#3 A 256-os SSD bár gyors de kevés. Ha már igazán belelendülsz akkor kevés lesz a hely.
#4 Ez egy üzleti kategóriás laptop, nem erőgép. Itt nem az a baj, hogy mi van benne, hanem hogy mire van optomalizálva.
#5 Olyan laptopot vegyél amiben dedikált videókártya van.
#6 Nagyon felmentek a laptop árak. Úgy hogy csak ezt tudom ajánlani: [link]
Nagyon köszi a választ és hogy ajánlottál helyette konkrét gépet és még indokoltad is!
Ment a pont!
"#5 Olyan laptopot vegyél amiben dedikált videókártya van."
De ne MX et. Az fejlesztői vga. Kb ő semmit se tud vele kezdeni. Ha meg játékokat akar ahhoz meg kevés.
Érdekes válaszok... Volt egy másik kérdés, ahol azt írták hogy a legolcsóbb laptopokon is meg lehet tanulni programozni.
Én tanulni akarok, nem dolgozni!
Sajnos nem tudok 500 ezer forintot összegyűjteni.
Szerintem ne laptopba gondolkodj ha fejleszteni szeretnél.
Én gépet ajánlanék inkább, legyen benne egy SDD, egy plusz HDD, legalább 8 GB RAM és egy i3-as vagy i5-ös proci. Bőven viszi, nekem i3-as gépem van 8 GB RAM-al tökéletesen fut rajta minden amit használok.
Ha van lehetőséged akkor pedig köss rá 2 monitort, tanulásnál is jól jön ha az egyiken nézed a videot a másikon csinálhatod és később munka során is előny lesz.
Gondolom nem számításigényes dolgokat fogsz kezdőként programozni. Persze szólj, ha C# alatt a Unity programozását érted... Egy 2 GHz meg egy 4 GHz-es proci között nem fogod észrevenni különbséget a hello world fordításánál. Nézd meg a Visual Studio követelményeit: [link]
4 magos proci, legalább 8 GB RAM, és SSD-t ajánl, amin 20-50 GB lesz a telepített méret. Szóval legalább 512-es legyen a gépedben. A HDD-s bővítőhely nagyon hasznos lenne. Ha Windows nélkül is meg tudod venni a gépedet, akkor úgy jobban megéri, olcsóbban veszel egy licenckulcsot mint amennyit felszámolnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!