Hol találok jó tutorialt c programnyelvhez?
#3 oké..
Kérdező, ha ingyen akarsz akkor látogasd rendszeresen a weboldalt és keress rá a "udemy" szóra:
Itt szinte mindig van valamilyen kupon a kurzusokhoz amivel vagy ingyenes, vagy sokkal olcsóbb lesz. Regisztrálj be udemy-re, onnan fogod tudni elérni a megvett tanfolyamokat, a végén még oklevelet is kapsz.
A másik dolog ahol érdemes körbenézni az a YouTube. Olvasgass véleményeket, hogy kinek hogy tetszik mielőtt bele kezdesz. Nálunk egyetemen ezt a két platformot ajánlják a sulis dolgok mellett még.
Én például YT-on olyan jó kis tutorialt találtam múlt félévben kotlinra hogy az valami eszméletlen, egy videó többet segített mint az egész félév alatt az előadó. (Végül az én appom és beadandóm lett a legjobb). Szóval van ott is minőségi cucc, de jól meg kell válogatni, van sok ramaty itt is ott is.
Úgy tűnik teli van ez az ország lelkes programozó újoncokkal, akik még azt sem tudják mit kérdezzenek... :-)
A lényeg, hogy csak azután tanulhatsz C-t, ha már tudod az A-t és a B-t... :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!