Feladat: Irjon CodeBlocks-ban olyan C programot, amely N ellenorzott beolvasasat kovetoen kiirja: - N-ig az osszes tukorszamot - az elso N db tukorszamot - az N-jegyu tukorszamokat Barmi otlet? A valaszokert elore is halas vagyok!
Mi tagadás, ennél azért intenzívebb társalgásra számítottam. A nov.16./18:54 hozzászóló helyesen ítélte meg, hogy a magam szintjén jó mulatságot jelent ez a fejtörő, meg aztán érdekes is lett volna közzétenni, bizonyára nekem is értékes tanácsokkal szolgálhattak volna a tanult kollégák. Persze a tökéletes érdektelenség sem szegte a kedvemet, mindenképpen érdemes volt megírni a kódot – az unalmas novemberi estéken például fejedelmi szórakozás, amikor felolvastatom az eSpeak női hangjával, és ez a gyönyörű szófelhő is abból készült:
Tervezem a megzenésítését is, de csitt, ez legyen meglepetés a muzsika szerelmeseinek.
@: 20:34:
Igen, mégpedig ezzel az oldallal:
...de nem voltam vele egészen elégedett, csináltattam több változatot, SVG-be mentettem, aztán Inkscape-ben rétegekre behozva még összezagyváltam őket, és igazgattam rajtuk.
Ha valaki a szememre lobbantaná, pirulva ismerem el az izgágaságomat, de én bizony eluntam a várakozást, és mégis bemutatom a próbálkozásomat, ha már két hete itt poshad a gépemen:
Érdekes lett volna megismerni Kérdező változatát is, de tulajdonképpen furcsa is lenne, ha a világ pont az én óhajaimhoz igazodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!