C nyelvben hogy lehet ilyen módon txt fájlból beolvasni?
Figyelt kérdés
A txt-ben adatok vannak tudom előre hogy milyenek: pl.: első sor: egy betű, egy int szám, egy double szám, egy szám és betű egyben és ezek szóközzel elválasztva... csak lehet hogy egy-két sor hiányzik majd, valamint az utolsó sorban akárhány adat szerepelhet itt is szóközzel elválasztva és ezeket szeretném mind eltárolni. Az utolsó sorban lévőket azonnal fel is dolgozhatom arra már van ötletem.2020. nov. 11. 10:34
2/4 anonim válasza:
fscanf függvény tökéletesen alkalmas rá.
3/4 anonim válasza:
Ha nem sikerülne, küld el a pontos formátumot ide a txtre és megcsinálom a kódot. Azért próbálkozz előtte :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi de annyit tudtam eddig is hogy fscanf, de azzal csak annyit tudok még hogy írok annyi fscanf et ahány adat van és sorba mindet beolvassa és eltárolja(ezt is csináltam először még nem tudtam hogy az utolsó sor akárhány adatot tartalmazhat), vagy ismerem még a ezt: while(!feof()), ha csak az utolsó sor lenne akkor tudnám ezt használni csak az a baj hogy előtte is vannak dolgok amiket külön kell eltárolni.
2020. nov. 11. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!