C++ nyelvben (Code::Blocks-ot használok) hogyan tudok szöveget beolvasni és kiiratni fájlból?
Figyelt kérdés
tehát én beadnák egy mondatot pl.: Arvizturo tukorfurogep! ezt milyen parancsal tudom megtenni egy simma programban? tehát erre a fekete-fehér kiiratásra gondolok. Ha nem tiszta valami a kérdésben akkor kérdezzetek2015. máj. 26. 18:05
2/5 anonim válasza:
"beadnák"
"simma programban"
"fekete-fehér kiiratásra gondolok"
OMFG
Csak régen volt divat, hogy mielőtt elkezdjük a billentyűzetet csapkodni megismerkedünk az alapokkal?
3/5 A kérdező kommentje:
na igen én nem pont erre gondoltam hanem elöjön a fekete ablak és abba irok egy sort és azt menti le. ilyet lehet (még kezdő vagyok nagyon is).
2015. máj. 26. 18:13
4/5 anonim válasza:
Mondjuk így:
#include <iostream>
#include <fstream>
#include <string>
using namespace std;
int main()
{
ofstream ofs;
string str;
cin >> str;
ofs.open ("example.txt");
ofs << str << "\n";
ofs.close();
return 0;
}
5/5 tabaki válasza:
„Arvizturo tukorfurogep”
Csuda sok értelme van éppen ezt kiíratni, ha nem használsz ékezeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!