Hogyan tudnék egy saját játékot készíteni? (3d-set)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert szeretnék csinálni egy szimulátort. Már minden ötlet megvan, viszont nyilván tudom, hogy nagyon sok tanulás kell egy komoly játék készítéséhez, de mégis milyen programban csináljam, milyen nyelvben programozzak?
Röviden a játékról:
Egy közlekedési szimulátort szeretnék singleplayer és multiplayer funkiókkal egyaránt (Nem baj, ha a multi nem lesz benne, de azért jó lenne). Lehetne benne buszt, trolit, villamost, metrót vezetni és bárki csinálhatna hozzá új járműveket, új pályákat (így kellene egy pályaszerkesztő is hozzá), amiket pl.: fórumokon kiadnának és letölthenének az emberek. Meghát nyilván kéne egy .exe fájl is majd a legvégén. Én ezt nem egy perc alatt akarom csinálni, hanem ha kell évekig. Ja fontos, hogy 3d-snek kell lennie.
Várok minden kedves választ, segítséget.
Köszönöm!
10 es nálam ez fordítva van bár még csak most tanulom a modellezést.
Ha jó vagy matekból és csodás logikával vagy megáldva akkor megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!