Személyes támogatást adna valaki ML területen?
Az összes alap videót már megnéztem, a könyökömön jön ki a négyzetméter és szobaszám alapján kiszamolt lakásár példa, meg az iriszes példa is. Amit én szeretnék (időben csúszó ablakos input) ahhoz más megközelítések vannak inkább neten.
Szóval nem linkek kellenek, hanem olyan valaki aki gyakorlati oldalról meg tudja nekem mutatni, hogy az elmélet és a gyakorlat hol és hogyan ér össze. Olyan valaki, akinek feltehetek buta kérdéseket, és nem baj ha butának néz (mert tényleg tapasztalatlan vagyok ezen a téren) csak kapjak hasznos és gyakorlati válaszokat.
Redditen a machinelearning subreddittel nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, erős szakmai közösség van ott. Ha jól fogalmazod meg a kérdést, akkor biztosan jön rá komment.
Nem akarok leszólni senkit, de itt a GYK-n főként hobbisták vannak és szórakozásból írogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!