A bootcampes programozókat milyen cégek szívják fel?
Olvastam már itt hogy van olyan akinek a bootcampes programozók konkurenciát jelentenek, ugyanazokra a munkahelyekre pályáznak.
Melyek ezek? A nagy cégeknél is sok a bootcampes vagy inkább a kisebbeknél jellemző?
29 jolvan azért aki egy Triggert nem tud megirni az nagyon hülye lehet... // Rekurzió... aki tanult dinamikus programozást annak simán megy (nem nagy kunst, csak rá kell érezni). Bootcampesek nem hiszem hogy ostobák, mivel elvegezték valahogy a képzést. Szerintem tanítanak ott is egy kis algelt. Nehezen tudok elkepzelni anélkül egy prog képzést.
Szerintem kamu amit írsz. :D
Az a baj, hogy ti semmit se hisztek el, a gép mögül kamuztok le mindent. Miközben akikkel dolgozok bootcampesek az egyszerűbb lekérdezésekre:
"Hú mi ilyeneket nem tanultunk.
Csak olyan volt, hogy findOne stb. Ami a beépitett volt."
De igazság szerint tök8 mit írunk, nektek akkor is felesleges a diploma, de csak azért mert nem tudjátok elvégezni.
Látod erről beszéltem, csak kötekedtek. Pedig ez is egy bizonyíték, hogy sokat nem ér a bootcamp az egyetemmel szemben. Csak az interjúra, és az első pár hétre készit fel...
Jól csináltad. :) Légy boldog.
Én meg a 38.
Szerintem ez a reményvesztett "programozó" csaj kérdése lehet.
És ha eltünt akkor már neked van igazad?
Ilyen kérdések helyett miért nem mész túrázni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!