Milyen ismeretek szükségesek egy oldal vagy szerver, akár program feltöréséhez?
Figyelt kérdés
Elszánt célom hogy egyszer olyan szintre kerüljek a programozási nyelvekben és a számítógép ismereteiben, hogy feltörhessek valamit.(nem illegális szempontból, persze most senki nem hisz nekem de nem is kell).A kérdésem tulajdonképpen hogy milyen nyelveket kell magas szinten elsajátítanom, hogy erre legyen esély.Komolyan foglalkozom PHPvel és HTMLel egy ideje, a Flash(actionscript) és a Javascript amit most fogok el kezdeni.Ezek ugye webprogramozáshoz szükséges nyelvek de szerencsére apám (az iskolai végzetsége miatt) tud nekem pascalt tanítani ami igaz igen elavult de jó alapot ad a Chez és a C++hoz is.Ha egyszer az alábbi nyelveket durván űzöm majd, képes leszek a "célom" véghezvitelére?Igaz tudom hogy ehhez még alapos ismereteket kell tanulni a számítógép más terein is (DOS alapos ismerete és az op rendszerek fújása) de ha nincs igazam megkérném a kedves válaszolót hogy oktasson ki.Ezenkivül milyen programnyelvekre lenne szükségem?A válaszokat előre is köszönöm, és megkérném a válaszolókat hogy ne sajnálják a mondatokat:)2010. aug. 5. 00:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már találtam is egy disassembert ugyhogy szórakozgatok:D
2010. aug. 8. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!