A programozói állások kb hány százalékánál elvárás az ilyen irányú végzettség?
Utolsó! Nem tudom hol írtam, hogy egy pár hónapos gyorstalpalóval milliomos szeretnék lenni, ezt ne keverjük azzal, amit kérdeztem.
Van diplomám egyébként, csak nem informatikus.
Utolsó vagyok.
Akkor a kérdésre a válasz.
Én még olyat nem láttam, hogy valakit iskola nélkül legyen az bootcamp, okj, egyetem felvettek volna, azért mert volt egy github profilja, pár netről összekattingathato demó projekttel, de ha úgy tetszik vegyük úgy, hogy azok komolyabb projektek.
Szoktam interjúztatni, és hr-esnek is segítek ilyenkor. Szoktak írni ilyen képzettség nélküliek is hozzánk, de nem a válasz, sőt olyan is volt aki az utcáról sétált be, hogy ő itt akar dolgozni, de semmilyen képzettsége nincs. Na ő se kellett :/ tehát az én tapasztalatm 0%
De lehet máshol szóba állnak veled és mázlid lesz, hajrá.
Még mindig én vagyok.
Én 29 vagyok, és most fogok msc-re menni. Munka mellett természetesen.
Lehet kötöttebb dolog... de ott az esti.
20
Ne haragudj, nem akarlak megsérteni. De az, hogy te csak kisegítő szakmunkásig vitted a pályádat, az csak és kizárólag a te munkád "gyümölcse". Valakinek elég az is. Van aki ennél többet akar. És nincs kifogás. Vagy csinálod vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!