Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozói állások kb hány...

A programozói állások kb hány százalékánál elvárás az ilyen irányú végzettség?

Figyelt kérdés
Fontos-e a papír, ha egyébként az illető anélkül is jól teljesít az interjún és képes normális referenciamunkákat, projekteket felmutatni?
2020. aug. 15. 12:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nem tudom hol írtam, hogy egy pár hónapos gyorstalpalóval milliomos szeretnék lenni, ezt ne keverjük azzal, amit kérdeztem.

Van diplomám egyébként, csak nem informatikus.

2020. aug. 18. 08:54
 22/34 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Akkor a kérdésre a válasz.

Én még olyat nem láttam, hogy valakit iskola nélkül legyen az bootcamp, okj, egyetem felvettek volna, azért mert volt egy github profilja, pár netről összekattingathato demó projekttel, de ha úgy tetszik vegyük úgy, hogy azok komolyabb projektek.

Szoktam interjúztatni, és hr-esnek is segítek ilyenkor. Szoktak írni ilyen képzettség nélküliek is hozzánk, de nem a válasz, sőt olyan is volt aki az utcáról sétált be, hogy ő itt akar dolgozni, de semmilyen képzettsége nincs. Na ő se kellett :/ tehát az én tapasztalatm 0%

De lehet máshol szóba állnak veled és mázlid lesz, hajrá.

2020. aug. 18. 09:09
 23/34 A kérdező kommentje:
Tervezek egyébként ilyen irányban is egyetemre menni, de az egy bizonytalan dolog, már 23 vagyok, ki tudja, hogy be tudom-e fejezni. (Nem lustaság miatt, de sok minden összejöhet és az egyetem egy kötöttebb dolog, mint magadat fejleszteni).
2020. aug. 18. 09:37
 24/34 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok.

Én 29 vagyok, és most fogok msc-re menni. Munka mellett természetesen.

Lehet kötöttebb dolog... de ott az esti.

2020. aug. 18. 09:52
 25/34 A kérdező kommentje:
Hajrá akkor neked is!
2020. aug. 18. 09:57
 26/34 anonim ***** válasza:

20

Ne haragudj, nem akarlak megsérteni. De az, hogy te csak kisegítő szakmunkásig vitted a pályádat, az csak és kizárólag a te munkád "gyümölcse". Valakinek elég az is. Van aki ennél többet akar. És nincs kifogás. Vagy csinálod vagy nem

2020. aug. 18. 12:43
 27/34 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Olvasd már el mit írtam. Én nem betanított vagyok. Hanem java architect. A betanitott lehet egy bootcampel.
2020. aug. 18. 18:07
 28/34 anonim ***** válasza:
27-es: bocs, hogy belepofázok, de archi nem lehet az is, aki 5-6 éve foglalkozik már egy adott technológiával? Tudod, a tízezer órás szabály.
2020. aug. 19. 23:13
 29/34 anonim ***** válasza:
A 27-es vagyok, akit leszakmunkásoztatok. Nálunk nem óraszámot, hanem az elvégzett munkát, és tudásszintet nézik, plusz hány workshopot tartasz stb.
2020. aug. 20. 06:43
 30/34 anonim ***** válasza:
Ezek mind jöhetnek az évekkel. Miért kéne ehhez diploma?
2020. aug. 20. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!