Free pascal tanuló társat keresek! Van itt jelentkező?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tanulom a nyelvet (kisebb kihagyásokkal). Amiket már egészen jól tudok: while do ciklus, repeat ciklus, for ciklus, case if elágazás, tömbök. Olyan embert/embereket keresek akik szívesen E-mail-eznének velem vagy msn-eznének ahol a megírt programunkat, forrás kódunkat elküldenénk a másiknak és ő megnézné javasolna valamit, átírná ha kell, ha nem jó segítene vagy épp én segítenék neki ha tudok. Vagy még olyan emberek jelentkezését is várom akik már hozzám képest profik és "felkarolnának", segítenének, tanítanának! Jelentkezéshez írjátok le az elérhetőségeteket vagy küldjetek e-mail-t a donat9504@gmail.com -ra. További szép estét!2010. aug. 4. 20:04
1/4 anonim válasza:
szokj le a pascalrol, tanulj C++ -t. sok év pascalozás után mondom neked.
2/4 anonim válasza:
Ezt a tanfolyamot csináld meg: [link]
Ahogy látom, te már vágod az első részt, de azért nézd át azt is.
3/4 anonim válasza:
Utolsónak: Esetleg ilyet nem tudsz c++-ban
4/4 anonim válasza:
2. vagyok, én most a pascal tanfolyam 2. részében járok, ezt "végigviszem" és vagy az ugyanott lévő delphi tanfolyammal vagy valami c-vel folytatom. Hasonló oldalakat nem tudok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!