Ha van egy olyan szoftveres szolgáltatás ötletetek, amire startupot lehetne építeni, akkor ti hogyan állnátok neki?
Én erre már válaszoltam a vonatkozó topikban. Mondtam, ha te hülye vagy az értelmezéséhez, az a te bajod.
Amúgy sem fizikus, sem matematikus nem vagyok, hogy kicsit erős a matekom, az annak tudható be, hogy én a főiskolára már úgy mentem, hogy volt egy statisztikusi képesítésem. Elhiszem, hogy nektek a matek csípi a szemeteket, mert megemészteni nem tudjátok, tanulni meg vagy lusták vagytok vagy kevesek. De hát, erről megint nem én tehetek. Attól még ez a szakma zömében erről szól, a matematikáról és a matematikai logikáról. De ti attól még befértek, majd megírjátok a tizenhatezredik számlázó programot. Csak azt nem tudom kinek és hogy minek? :)
Én kerültem?
Te szerencsétlen nyomorult, már az oprendszerben ott a matek, ahogy a kis gyökér mp3 lejátszódban is, olyan, hogy 77 éves korodban nem leszel képes azt implementálni önerőből, de ott van a lopott photoshopodban, a sony vegasban, a medialejátszód minden kodekjében, a blenderben a 3D-s játékprogramjaidban meg pláne.
Csöves csirkék vagytok ti, zéró tudással, meg a hatalmas vággyal. Az akarás a nagy bennetek meg a nyögés. Utóbbi még nagyobb. Tehetség meg nulla a minusz huszonhetediken. :)
Aha. És minden programozó, ha kap egy feladatot akkor úgy kezdi, hogy elkezdi írni az operációs rendszert. :). Ha egy szöveget pdf-be kell konvertálni, a szoftverből akkor 0-ról elkezded írni mi? A jó programozó már a meglévő eszközöket használja és nem kezdi 0-ról írni - esetleg módosít rajta maximum.
De még mindig nem válaszoltál, most is kerülted a kérdést és mellé beszélsz. Be is másolom neked megint!
( https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas.. Erről a kérdésről van szó, ha esetleg valaki itt nem értené mi a helyzet...)
Szóval:
"28: Gimnáziumban itéletkalkulus, nulladrendű logika, elsőrendű logika, karnaugh tábla, kruskal, Hamilton kör, NGB, stb.???, na ne szórakozz.. :))"
Várom továbbra is a válaszod.
Kérlek sorold fel, mely területek, mikor, milyen gyakran használod. Szépen a listát is megadom, hogy ezzel már ne kelljen bajlódod:
-------------------Hol?-------Milyen gyakran?--------
Itéletkalkulus:
Nulladrendű logika:
Elsőrendű logika:
Karnaugh tábla:
Kruskal:
Hamilton kör:
NGB:
"Ha egy szöveget pdf-be kell konvertálni, a szoftverből akkor 0-ról elkezded írni mi? A jó programozó már a meglévő eszközöket használja és nem kezdi 0-ról írni - esetleg módosít rajta maximum."
Én spec. igen, nulláról kezdtem, mert eleve, egy pdf fájlt nem olyan nagyon nehéz létrehozni. A kompresszort már én sem írtam meg hozzá, de akár azt is megírhattam volna.
Azzal te nagyon nagy butaságot írtál, igaz, nem vagy szakmabeli, hogy a jó programozó nem írja meg. De, a jó programozó írja meg, mert nem megy el lopni, mint pl. te.
Ugyanis azon szoftver források amelyeket te magyarországon totál legálisan felhasználhatnál, iszonyúan kevés, és ami a nagyobb baj, hogy olyan is!
Öcsi, bár ez nem a korodnak hanem a szellemi felkészültségednek szól, azt amit én soroltam, nap mint nap használom, igaz, én hardver közeli cuccokkal foglalkozok, tehát nekem abszolút mindennapos buli a nulladrendű, ahogy a karnaugh is előkerül olykor-olykor, a kruskal pedig éppen a legutóbbi fejlesztésem kapcsán jutott eszembe.
És bizony az nem úgy megy, hogy majd besírod a projektvezetőnek hogy jaj, te ezt se meg azt se szoktad.. hanem úgy, hogy nem is kiváncsi ráds senki, max. a webtenyésztés ezerötszázhuszadik kulimunkásaként, némi apróért.
"nulla a minusz huszonhetediken"
Tehát akkor mégse velünk van baj matekból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!