Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miben lehetne ezt a legegyszer...

Miben lehetne ezt a legegyszerűbben megcsinálni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan programot ami magától ír be szöveget és klikkel.

Ehhez vannak ilyen macro recorder-ek amik elég pofásak is de én szeretném hogy ne kelljen 100x-or végig mennem és ezt felvegyem hanem miután megvan egy alap utána azt egy ciklusba tudjam rakni és a program változtassa amit be szeretnék írni ne pedig nekem kelljen annyiszor megcsinálni vagy kézzel átírni az adott részt.

Röviden vagy egy olyan macro recorder érdekel ami ismer ciklusokat is vagy egy olyan programozási nyelv amiben ezt hogy windowsos környezet alatt beírjon egy szöveget és a kurzort mozgassa megoldható viszonylag egyszerűen.

2020. aug. 9. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen programnyelvben megoldható.
2020. aug. 9. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Írjál már kérlek egy ilyen egyszerű programnyelvet és esetleg ilyen szövegszerkesztőbe író példaprogramot is linkelhetsz hogy én magam is meg tudjam nézni mennyire is egyszerű az adott programban szöveget kiírni.
2020. aug. 9. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

"Röviden vagy egy olyan macro recorder érdekel ami ismer ciklusokat is"

Autoit: [link]

Autohotkey: [link]

2020. aug. 9. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezek nagyon jónak néznek ki :)
2020. aug. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!