Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen munka lehetőségek...

Milyen munka lehetőségek vannak C++ területén?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, az alábbi nyelvekkel ismerkedtem meg eddig és használtam őket:

C++, C, C#, Java, Python és matlab.

Ezek közül C++-t tanulom otthon és készítek kisebb projecteket és programozok le érdekesebb algoritmusokat. Imádok C++-ban programozni és eddig ez a nyelv fogott meg a legjobban. Egyetlen problémám, hogy nem tudom milyen munka lehetőségeim lesznek C++-al.

Azt olvastam, hogy villamosmérnökséghez hasonló területen használják, ami igen elszomorított, mert nem érdekelnek ilyen szinten a hardware-ek. Játékfejlesztéssel se szeretnék foglalkozni, mert nem hallottam túl jó dolgokat arról a területről. Szóval itt merül fel a kérdés, milyen más opcióm lenne?

Élvezek alacsony szinten dolgozni és a memóriát menedzselni meg hasonló háttérben dolgozó dolgokat programozni, szeretek új algoritmusokat megismerni és megtanulni, szóval egy szoftver háttérben zajló dolgai érdekelnek. Esetleg egy másik nyelvet is szívesen megtanulnék, ha tudnék egy olyan területen dolgozni, ami az érdeklődésembe esik, szóval ajánlásokat elfogadok nagyon szívesen.

Szeretnék elkezdeni egy adott nyelvvel komolyabban foglalkozni, de szeretnék a jövőbe is tekinteni és nem elpazarolni az időmet egy olyan nyelvre, amivel később nem szeretnék foglalkozni komolyabban.

A megismerkedést szót úgy értem, hogy minimum egy könyvet olvastam róla, egy szemesztert tanultam róla és minimum egy kisebb projectet készítettem vele.

Ahol utána olvastam/néztem eddig az reddit / stack overflow / random google találatok / állás ajánlatok linkedin-en.

2020. júl. 17. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
2020. júl. 17. 01:29
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
2020. júl. 17. 02:47
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak C++-ban tudsz programozni, az nem jó, még a C-vel és a Java-val is többet foglalkozhatnál.

Egyébként desktop alkalmazásokat is fejlesztenek C++-szal, néha weboldalaknál is használják.

2020. júl. 17. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!