Hogyan tudom megnézni a kukába tárolt képeket ?
Kétszer kattints a kukára Windowson belül...
Igazából csak én nem értem a kérdést?!
Mit szeretnél?
Programozás a kategória. Lehet hogy arra gondolt a kérdező, hogy írna egy olyan programot ami meg tudja nyitni a kukában lévő képeket?
Ebben sokat nem tudok segíteni, talán az irányvonalat meg tudom mutatni. Windows alatt minden partíción van egy $RECYCLE.BIN nevezetű mappa. Ez a lomtár, vagy kuka. Ebbe ha belemész, akkor valamelyik almappában megtalálod a lomtárba helyezett fájlokat. De a nevük nem lesz ugyan az, megváltozik a lomtárba helyezéskor. Én most beraktam egy PDF fájlt a lomtárba, a Windows gyári fájlkezelőjével nem engedte megnyittani, de az elérési helyét bemásolva a Chrome címsorába sikerült megnyitni a PDF-et. Az új elérési helye ez lett nálam: "J:/$RECYCLE.BIN/S-1-5-21-1803927862-3405798183-2952731230-1000/$R6NKRV1.pdf" Hogy mi alapján generálja neki ezt a rendszer, azt passzolom, de neten biztos meg lehet találni. Valószínűleg azt is meg lehet előre határozni, hogy mi lesz az új elérési útvonala egy lomtárba helyezendő file-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!