Tomi 11 kérdése:
Ingyenes mysql adatbázist hostolo oldal?
Figyelt kérdés
Az adatbázist saját programmal kéne elérni, fontos hogy minden felhasználónak csak a saját dolgaihoz legyen jogosultsága, de az is elég, hogy ha a felhasználók csak olvasni tudják.2020. jún. 24. 19:35
1/3 anonim válasza:
Olyat nem fogsz kapni. Sőt a legtöbb webhosting szolgáltó ahol van mysql is nem tudod külsőleg elérni, biztonsági okokból. Van 1-2 ahol igen, de általában az a jellemző, hogy külsőleg nem fogod tudni. Ingyenes nem fogsz kapni, ha még lenne is azt biztos nem fogod tudni kívülről elérni. De külön tudsz bérelni Mysql szervert, amit bármire felhasználhatsz már.
2/3 anonim válasza:
Én bérelnék egy VPS-t a helyedben. Azt úgy paraméterezed ahogy szeretnéd, és nem is vészesen drága. (havi 2-3eFt-ból szerintem kijön) persze kérdés a szerver terheltsége mit igényel.
3/3 anonim válasza:
[link] Itt tudsz, bár már rég használtam, azóta változott/változhatott. Régebben ez olyan volt, mint a feltöltő kártyás telefon tudod. Feltöltessz pénzt például $10 és mondjuk meg van adva, hogy ez a szerver $5 havonta. Viszont az $5 az a teljes hó. Ha te csak fél hónapot használod, tehát fél hónapig "aktív" akkor csak $2.5. Ha csak 1 napig kell akkor ugyebár $5/30-ba kerül. Szóval ahogy fut, úgy vonja le szépen az $5-ból a pénzt. :) Remélem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!