Az egyetemek tényleg nem adnak piacképes tudást, tényleg pocsékok?
Nem tudom eldönteni, hogy azok hangoztatják ezt, akik lusták és csak a legszükségesebbeket akarják megtanulni, vagy tényleg pocsékok a (magyar) egyetemek?
Nem nappali.
Én tudom jól, hogy mit másoltam be, már csak neked kéne tudni értelmezni. De látom nemigen megy.
A láncolt lista lényege éppen az, hogy a listaelemek fizikailag nem mozdulnak, a sorrendjük nem, csak a rájuk történő hivatkozás változhat.
ott van a linken vhol középen egy illusztráció, szép, barna listaelemekkel, azon megtekintheted a történést.
"Szóval, ha van egy listád 1 2 3 4 elemekkel és ezt másolod de fordított sorrendben 4 3 2 1 akkor megfordítottad?"
Ez így szép, csak a láncolt listát éppen azon területeken alkalmazzák (bár nem kizárólagosan) ahol a listaelemek nem mozgathatóak, mi több, nem is akarják azokat mozgatni, pl. ROM tartalom, HDD szektorok, stb.
Az meg hab a tortán, hogy te ennek ellenére bemutatod, hogy bizony, megfordítható az elemek sorrendje, ezzel parádésan annulálva a láncolt lista lényegét.
Gratulálok.
És arról hallotál, hogy elemet elhet beszúrni, hozzáfűzni? Na akkor a Te elméleted már meg is csúszott.
A lista megfordítható. Kaptál példákat. Az, hogy Te nem érted már nem a mi problémánk. Én itt lezártam.
"A lista megfordítható. Kaptál példákat. "
Ez akkor lenne igaz, ha bárhol megfordítható lenne. Ezen túl, az, hogy te megfordítottad, azt igazolja, hogy nem érted ennek az adatszerkezetnek a lényegét, gyakorlati jelentőségét. Így már értem, hogy miért szólod le az egyetemeket.
Az meg, hogy angol nyelvterületen, ahol a fogalmi választék egészen szegényes, így írják, nem jelent semmit, de ők legalább, veled ellentétben tudják, hogy a lista elemeinek pozíciója nem változik, ahogy ez a videón is ábrázolva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!