Az egyetemek tényleg nem adnak piacképes tudást, tényleg pocsékok?
Nem tudom eldönteni, hogy azok hangoztatják ezt, akik lusták és csak a legszükségesebbeket akarják megtanulni, vagy tényleg pocsékok a (magyar) egyetemek?
Nem nappali.
Levelezőn valóban kevesebb tudást kapsz. Magadtól kell sokkal többet tanulnod. De azért aki azt állítja, hogy nappali képzés alatt nem szerzel használható tudást az valóban bulizni járt csak az egyetemre. :).
Azért rengeteg hasznos tudást kaptam, amit mai napig használok.
Tényleg. Csak azért nem bontják le őket, mert nincs igény használt téglára.
Valójában a senkiházi, tudni vágyó, de tanulni lusta emberek híresztelik ezt.
Az egyetemek a tudás és a haladás szentélyei, ezen intézmények határozzák meg a jövőt. Nekik köszönhetően jött létre szinte minden jó ezen a földön. Mobiltelefon, számítógép, autó, TV, rádió, légkondicionáló, internet, stb. a találmányok hosszú sora. A kis nokedlik meg csak óbégatnak, hazudoznak össze-vissza, "magyarázzák", hogy miért is nem járnak, jártak ők soha egyetemre. Szánalmasak, röhejesek.
Tapasztalatból, 11 év alatt végigjártam több népszerűbb itthoni céget (két E betűs, Vodafone, IT Services).
Az utóbbi ~4 évben interjúztatok is.
Van aki BME-ről jön és nem ismeri pl. a trie vagy prefix sum fogalmakat. Sajnos ez a tendencia, egyszerűen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!