Melyiket ajánljátok kezdő programozóknak?
Python vagy Java.
Bár ha a mobilapp fejlesztéssel kezdenél egyből mondjuk, akkor mindenképp Kotlin.
"olvas még valaki könyveket a programozásról amikor a net tele van jobbnál jobb tanfolyamokkal?"
A jó szakember olvas igen.
Nagy Guszti az jó. Engem tanított is. Ő inkább webes részhez ért nagyon. Jó tanár.
De akkor se a Java-t ajánlom. Nem azért, mert nem jó. De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik.
"De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik."
Hadd találjam ki, te C++-szal foglalkozol...
Nem megy a Java, mi? :DDDD Te vagy az a szuper fejlesztő, aki a másik kérdés alatt ecseteli, hogy az IDE-t se tudja felrakni Java-hoz? :DDD
"De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik."
Vagy aki az átlagnál jobban szeret szopni.
Én még embert nem láttam, aki a c++ használatával tanult volna meg programozni. Bőgő, idegileg tönkrement, a programozástól egy életre megundorodó figurákat annál inkább.
Akkor Te se jártál semmilyen Egyetemre, ha még nem láttál embert aki C++ban tanult volna meg programozni.
Illetve csak az szopik, aki nem tud programozni. Aki tud programozni és nem csak robot munkát végez az tudja is .. aki csak a robot munkát végzi, na azok foglalkoznak az interpretált nyelvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!