Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyiket ajánljátok kezdő...

Melyiket ajánljátok kezdő programozóknak?

Figyelt kérdés
C++ vagy java
2020. jún. 16. 18:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Python vagy Java.

Bár ha a mobilapp fejlesztéssel kezdenél egyből mondjuk, akkor mindenképp Kotlin.

2020. jún. 17. 01:20
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Én C#-pal kezdenék, mert a Visual Studio elég felhasználóbarát kezdők számára is. Igazából a nyelv nagyjából mindegy, mert először programozni kell megtanulnod, azt meg bármelyik nyelvvel meg lehet. De célszerű egy népszerű nyelvvel kezdeni, amihez több anyag van a neten, mint egy kevésbé használthoz.
2020. jún. 17. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
4%

"olvas még valaki könyveket a programozásról amikor a net tele van jobbnál jobb tanfolyamokkal?"

A jó szakember olvas igen.

Nagy Guszti az jó. Engem tanított is. Ő inkább webes részhez ért nagyon. Jó tanár.

De akkor se a Java-t ajánlom. Nem azért, mert nem jó. De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik.

2020. jún. 17. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

"De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik."

Hadd találjam ki, te C++-szal foglalkozol...

Nem megy a Java, mi? :DDDD Te vagy az a szuper fejlesztő, aki a másik kérdés alatt ecseteli, hogy az IDE-t se tudja felrakni Java-hoz? :DDD

2020. jún. 17. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

"De aki igazán profi akar lenni az C++al foglalkozik."

Vagy aki az átlagnál jobban szeret szopni.

Én még embert nem láttam, aki a c++ használatával tanult volna meg programozni. Bőgő, idegileg tönkrement, a programozástól egy életre megundorodó figurákat annál inkább.

2020. jún. 17. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
3%

Akkor Te se jártál semmilyen Egyetemre, ha még nem láttál embert aki C++ban tanult volna meg programozni.

Illetve csak az szopik, aki nem tud programozni. Aki tud programozni és nem csak robot munkát végez az tudja is .. aki csak a robot munkát végzi, na azok foglalkoznak az interpretált nyelvekkel.

2020. jún. 17. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden egyes lépésedről új kérdés lesz?
2020. jún. 18. 06:06
 18/18 Vihu ***** válasza:
Tudod először JavaScript vagy python utána talán C# ha a C++ irányába akarsz menni ha pedig mobilos játékok készítése mehet a Java ha már gyakoroltál Pythonban vagy Javascripten de először nem lesz egy saját 3D játékod...Ahoz minimum 5 év tanulás kellene...;)
2020. jún. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!