A java programozás kezdőknek. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 11:47
11/22 A kérdező kommentje:
Én tanulok angolt !!!!!!
Csak a választ kérném magyarul!!!!
2020. jún. 16. 16:21
12/22 anonim válasza:
Ezt inkább tényleg engedd el..
13/22 anonim válasza:
Én a Nagy Gusztáv féle könyvet ajánlom. Ingyen letölthető, keress rá.
14/22 A kérdező kommentje:
Letöltöttem. Csak nem tudom futtatni a jdk
Tudnátok segíteni?
2020. jún. 16. 18:44
15/22 anonim válasza:
Windows? A Java elérési útja benn van a PATH-ban? Milyen IDE-t használsz?
16/22 anonim válasza:
Na ez a baj a Javal. Nem támogatja önmagában semmi se. Külön kell szarakodni vele, hogy bármi fusson.. :).
17/22 anonim válasza:
Mi az, hogy nem támogatja önmagában semmi sem?
Mert mintha más programozási nyelvekhez nem kellene letölteni semmit sem, nem kellene konfigurálni semmit sem... egy Visual Studiot, egy RAD Studiot, stb. is ugyanúgy le kell tölteni, mint egy Eclipse-et, Android Studiot vagy egy Netbeanst. Ha meg parancssorból fordít az ember, akkor ugyanúgy igényli a PATH beállítást az összes compiler, mint a Java.
18/22 anonim válasza:
Egy C++ nál mióta kell 1 órát azzal szarakodni, hogy mondjuk Windows alatt menjen? :) Pathokkal es mindenféle hülyeséggel... és akkor még az IDEről nem is beszéltünk.
19/22 anonim válasza:
Java-nál sem kell egy órát szarakodni annak, aki tudja, hogyan kell telepíteni, vagy aki veszi a fáradtságot, és elolvassa az útmutatót. Aki nem tudja és nem is olvassa el, annak pedig tök mindegy, így is - úgy is szarakodni fog vele, teljesen mindegy, milyen nyelvről beszélünk.
20/22 anonim válasza:
Milyen programozó az, aki azért választja az egyik nyelvet, mert a másik környezetének feltelepítése túl nehéz neki? (Nem a kérdezőre gondolok, ő kezdő). De ilyen fejlesztő, aki szerint a Java azért rossz, mert nem tudja felrakni az IDE-t :DDDD szánalmas, nincs jobb jó. PRoblémamegoldásról még nem is beszéltünk, csak a munkakörnyezet beállításáról, Jesszusom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!