A java programozás kezdőknek. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 11:47
1/22 anonim válasza:
Udemy Java Programming for Complete Beginners
2/22 A kérdező kommentje:
Magyarul
2020. jún. 16. 11:57
3/22 A kérdező kommentje:
És értelmes válaszokat ha lehet.
2020. jún. 16. 11:58
4/22 anonim válasza:
Akkor először angolul tanulj meg, mert az informatikában anélkül nem fogsz boldogulni.
5/22 anonim válasza:
Ezt tudom ajánlani:
https://www.youtube.com/watch?v=UHm6aKWm7nQ&list=PL1WwhU4dv6..
Az alapokat nagyon jól meg lehet tanulni belőle.
6/22 Wildtiger válasza:
Először pedig html kell tanulni,hisz az az alapja sok mindennek.
7/22 anonim válasza:
Ha neked az Udemy kurzusok nem értelmes válasz, mert nem magyar, akkor inkább engedd el az egészet. Így is túl sok félanalfabéta akarja már magát programozónak átképezni.
8/22 anonim válasza:
Miért szeretnél java programozó lenni? Mi a célod? Elég fontos, hogy tudjunk javasolni.
9/22 anonim válasza:
Amíg angolul nem tudsz, addig jobb, ha bele sem kezdesz a programozásba. Értelmes segédletet magyarul nem fogsz találni.
10/22 anonim válasza:
Én is abból az A&K-s videósorozatból tanulok, amiből az 5-s, és a leveleimre, kérdéseimre is mindig választ kapok tőlük. Én szeretem, érhető és következetes. Ha lenne elég pénzem, már ott is tanulnék a suliban. Egyelőre marad az online videózás.
Angolt viszont tényleg érdemes tanulni, sok forrás angolul van, és kelleni is fog később, ha komolyan gondolod. Én igen, ezért ezt is tanulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!