Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java mellé melyiket lenne...

Java mellé melyiket lenne érdemes megtanulnom nyáron: Angular vagy React?

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Nincsenek érveid, nem tudsz válaszolni de elkezdesz saját magaddal beszélgetni, hogy úgy tűnjön ketten oltotok. Gratulálok :D
2020. jún. 14. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Mr.Angulárnak üzenem, hogy goodbye, a React fényéveket ver 2022-ben az Angulárra;) Elég csak a magyarországi állásokat megnézni, de világszinten is :)

React+Typescript most a #1 frontenden ;) Sok sikert azoknak akik angulárral szivatják magukat🤣🤣🤣🤣

2022. febr. 17. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig java alapon Angular frontend - SpringBoot backend verziót láttam, de lehet bármiben.
2022. ápr. 28. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Backend: Spring boot(Java), ASP.NET(C#),

ket legjobb jelenleg szerintem, ezekkel fullos allasod lehet fullos fizuval

Frontend:

Web: React, Angular

mobil: Flutter, Kotlin, React Native, Swift

Egyeb:

- Node.js(Nest.js/express) csakis typescriptben, kutya nem fejleszt pure javascriptben semmilyen komolyabb rendszert mindenki typescriptezik az iparban szoval arra keszulj

- Python: biztos vki ezt is szereti en nem :D

beagyazott architektura: C, C++

2022. máj. 24. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!