Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az adatszerkezetek és algoritm...

Az adatszerkezetek és algoritmusokban ki segítene?

Figyelt kérdés
A jegyzet kevés a sikeres vizsgához... az alap tételeket kellene elmagyaráznia érthetően. Ötletek?

#vizsga #tétel #algoritmus #Összegzés tétele
2020. jún. 3. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Google segít.
2020. jún. 3. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

"A jegyzet kevés a sikeres vizsgához"

LOL

Az évezred kamuja.

Tudod mi kevés?

Te.

2020. jún. 3. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves kettes! Megtisztelőek a szavaid, sajnos nek tudom viszonozni ezt a fasz megnyílvánulást. Láttad a jegyzetet? Tudod milyen? Akkor mit kell itt alpárinak lenni?
2020. jún. 4. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
2020. jún. 4. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, és neked a programozási tételek sem mennek, a jegyzeted magyarázatával sem, akkor lehet, hogy másik jegyzet helyett inkább másik pályán kéne elgondolkodnod.

Ez a jegyzet nagyon szépen elmagyarázza a őket, szájbarágós leírással, színes ábrákkal:

users.nik.uni-obuda.hu/sergyan/Programozas1Jegyzet.pdf

Nekem megvan a nemzetközi tankönyv is, ha szépen megkérsz privátban, elküldöm, viszont abban egyáltalán nincsenek programozási tételek, az magasabb szintről indul.

2020. jún. 4. 13:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves ötös hálás lennék ha emailben át tudnád nekem küldeni! :)
2020. jún. 5. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg privátban az e-mail címed!
2020. jún. 5. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!