Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bedwars material nélkül?

Bedwars material nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni egy olyan bedwars szervert ahol nem az alap itemeket használjuk vásárláshoz hanem az essentials, vagy más economy plugin rendes pénzét. Nem tűnik nagy dolognak megoldani, viszont nekem nem sikerült még. Van egy nagyon minimális tudásom a programozásban de én eddig csak minecraft modot irtam, plugint nem. Mivel ugye ez legalább 2 plugin ezért nem kompatibilisek. Megpróbáltam egybe írni az essentials-t és a bedwarsrel-t, sikerült is addig hogy működött amennyire addig is működöt de többet nem tudott. Remélem valaki tud hasznos tanácsot adni, és nyugodtan írjatok privátba is és elmondok több mindent erről.

2020. máj. 24. 22:50
 1/1 anonim válasza:

Szerintem ehhez egyáltalán nem kell külön plugint csinálj, én a helyedben skriptet csinálnék és mellette csinálnék egy shop menüt egy másik pluginnal.

Szóval csak egy essentialsx-re egy skriptre + a bővitményeire és egy menü pluginra lenne szükséged, meg mellé amit még szeretnél.

2020. jún. 3. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!