Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van 4 hónapom itthon, hogyan...

Van 4 hónapom itthon, hogyan kezdjek neki (újra) a programozásnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Most érettségiztem le, van 4 szabad hónapom és szeretnék megint nekiállni tanulni. Tavaly egy évig tanultam Python nyelven suliban (csak ilyen emelt érettségi szint, de az elég jól ment). Továbbtanulni vagy matematika szakon szeretnék vagy gazdasági elemzőn (szóval szorosan nem kapcsolódik a programozáshoz, de azért tanulnék azt is, meg ezen kívül is hasznosnak érzem).

Valamilyen Coursera/Udemy kurzust vagy akár könyvet tudnátok ajánlani? (Lehetőleg ingyeneset vagy pár dollárosat)

Előre is köszi

19/F

2020. máj. 12. 10:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
Visszavonom, én azt az úriembert akiről te beszélsz még nem láttam videóban, valszeg nagyon el vagyok maradva 😁
2020. jún. 21. 18:21
 12/12 anonim válasza:
Illetve ma néztem kb 2 órányi anyagot a hálózatos témakörből, ez már sokkal jobban tetszett, meg értettem is 😊 ti mennyit szoktatok foglalkozni vele naponta? Én ált. 1 órát, de egy hete kb semmit, ugye elment a kedvem. Keddtől dolgozni is fogok, de próbálom ezt a 2 órás tempót tartani
2020. jún. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!