Java; Hogyan tudok telefonról vagy netről leszedni gépre android appot és azt mivel lehet kicsomagoltan "boncolgatni"?
html, css, javascript - ben otthon vagyok, de telefonra szeretnék offline appot írni, viszont nem szokásos tanulási módszerrel, hanem mint az előbbieket, ezt is egyedül tanulnám meg terepen más alkalmazásokból. Van egy "teszt" telefonom, és arra kb akármit írhatnék, mert nem lenne kár érte ha valamit elrontanék. Ha valaki otthon van C# nyelvben, azzal is ugyanez lenne a helyzet.
Hozzáteszem, hogy van brackets-em ha ez előrelépés (gondolom nem hátrány) kérem írja le, hogy hogyan bontsak fel mondjuk egy AIMP3, vagy Chrome, vagy akármi más programot mert nagyon belenéznék hogy miből tevődik össze.
Lehet én csináltam rosszul, de eddig nem jutottam messze azzal, ha behúztam egy .exe file-t breckets-be.
Előre is köszi (=
Aha... szóval ahelyett, hogy letöltenéd az android studio-t aztán abban nézegetnéd hogy mi, hogyan van megírva te bináris file-okat akarsz "boncolgatni". LOGIKUS!
Fogalmam sincs, hogy milyen exe-ről beszélsz, az androidos alkalmazások apk kiterjesztésűek. Sok sikert a "reverse engineering android apps" keresés google-be történő betáplálásához.
az exe elvileg C# file lenne de lehet rosszul tudom.
Viszont nagyon szépen köszönöm (= Holnap után ki is próbálom (=
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!