Aki már programozó (nak érzi magát), mi volt az utad, hogyan tanultad meg?
Én ugyan még nem vagyok "teljes értékű" programozó, de:
A programozás nem olyan dolog, amit iskolában normálisan lehet tanulni. A legjobb, ha önszorgalomból kezded magadtól tanulni, mert érdekel. Persze vannak könyvek is, de én még egyet sem olvastam programozásról. A legjobb forrás a Google, Stackoverflow, stb.
"A programozás nem olyan dolog, amit iskolában normálisan lehet tanulni."
Gondolod te.
Csak hát, te nem vagy programozó.
# 2
Jó, persze aki profi akar lenni, az nyilván iskolában tanulja, ebben igazad van. De a kérdés szerintem arról szólt, hogy hogyan érdemes elkezdeni. Márpedig elkezdeni csakis önszorgalomból lehet, aztán ha rájössz hogy tényleg akarod-e tanulni, na majd akkor...
Mit használsz önszorgalomból otthon? Mert a Stackoverdflow-n azért elég magas szintű kérdések meg problémák vannak, és aki teljesen nulláról indul, az nyilván nem tud itt kezdeni, mert azt sem tudja, eszik vagy isszák a témát.
Nálad mi volt az első lépés?
(Beszólogatást mellőzzük, kérlek!)
A StackOwerflown is vannak kezdők által feltett kérdések de a platform az nem egy strukturált tananyagot ad.
Milyen terület érdekel?
Web dev anyagokktól túlcsordul az internet de másból is akad bőven. Be tudsz szerezni könyveket, vannak tutorial weboldalak, online video kurzusok, híres neves egyetemek isonline elérhetővé szoktak tenni kurzusokat. Most a koronavírus miatt még többen döntöttek így (indexen volt is róla egy cikk).
"A StackOwerflown is vannak kezdők által feltett kérdések de"
Csak ilyenek vannak. A kérdések legalább 95 %-a sekélyes, felszínes, nevetséges probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!