Írasd ki egy véletlen süti nevét és árát egy textbox-ba? Átlagold a sütik árát és írasd ki az eredményt egy textbox-ba?
Figyelt kérdés
Visual Studio programban2020. ápr. 15. 10:56
1/12 anonim válasza:
C# nyelven?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen c# nyelvben.
2020. ápr. 15. 11:06
4/12 anonim válasza:
Szia! A rák enné ki a beledet, hogy ilyen lusta gec1 vagyXDDD
5/12 anonim válasza:
Melyik pancser csinálja meg? :D
6/12 tabaki válasza:
@#5:
Én! Én!
Kiírattam, átlagoltam, tök jó volt! Mi tagadás, feldobott a sikerélmény, akkora kedvem támadt segíteni, hogy ihaj, ha lett volna miben! Be nagy kár, hogy Kérdező nem mutatta be a saját próbálkozását! A kedvező lélektani pillanat elillant, de a pillanatoknak már csak ez a sorsa... eb, aki bánja!
Kedves emlékül néhány kép a programról: [link]
9/12 anonim válasza:
Nem baj... Csak megjegyeztem. Építő kritika. :P
10/12 tabaki válasza:
Pusztán arról van szó, hogy az alkotó a tényleges feladat problémátlansága okán a megjelenítés öncélú, dekadensen elfajult formai ötleteiben élte ki magát, és punktum. Még mindig jobb, mint Kérdező helyett leckét írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!